top of page

Rijden Tegen Kanker Utrecht

De dag dat we samen (st)rijden tegen kanker

De rally Rijden tegen Kanker vindt in 2023 voor de tweede keer in Utrecht plaats. Na de eerste editie in Utrecht en vele succesvolle edities in Rotterdam staan er acht gemotiveerde Utrechtse studenten klaar om een fantastische dag neer te zetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF kankerbestrijding.

Rallyschilden RtK PNG.003.png

Overdag

De rally Rijden tegen Kanker bestaat uit een autorally, aansluitende borrel en heerlijk diner. Gedurende dag zal elk equipe in de watten worden gelegd met een volledig verzorgd ontbijt, lunch en snacks voor onderweg. Er zal vanaf paleis Soestdijk gestart worden om vervolgens rondom Utrecht een bijzondere route te rijden. Er zal gebruikt worden gemaakt van verschillende kaartleessystemen, waar u aan het begin van de dag van de rally-uitzetter uitleg over krijgt. U kunt zich opgeven voor de tour of sport klasse, afhankelijk van uw ervaring (of zelfvertrouwen).

268A9817.jpg
268A0199.jpg

Avond

Nadat u samen met uw compagnon de concurrentie naar huis heeft gereden, vangt de borrel aan in de tuin van Sociëteit Hestia. Vervolgens begint het overheerlijke diner op P.H.R.M., waar een gastspreker zijn bijzondere verhaal zal doen. Daarop volgt een spannende veiling en een loterij. We sluiten uiteraard af met de prijsuitreiking en de bekendmaking van de opbrengst van de dag!

Commissie Utrecht 2022/2023

Foto-KWF-OLLIE-800x800.png

Olivier Verboeket

Voorzitter

+31 6 83897250
voorzitter-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Olivier Verboeket. Ik ben 23 jaar oud en afgelopen september ben ik begonnen aan mijn master International Management. Na de succesvolle eerste editie in Utrecht kijk ik er enorm naar uit om samen met de groep er dit jaar een nog groter succes van te maken. Binnen de commissie zal ik de functie van president vervullen.

FOTO-KWF-LAURA-800x800.jpg

Laura Sleeuwenhoek

Secretaris

+31 6 15622111
secretaris-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Laura Sleeuwenhoek. Ik ben 22 jaar oud en heb in augustus mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Dit jaar ben ik als ab Actis verantwoordelijk voor alle communicatie rondom de rally en andere evenementen die wij organiseren, zoals de website, de social media en de maandmail. Ik ben enorm gemotiveerd om aankomend jaar zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding en op die manier mijn steentje bij te dragen aan de bestrijding van de verschrikkelijke ziekte kanker.

Foto-Emmy-800x800.jpg

Emmy Pinckaers

Penningmeester

+31 6 22145344
penningmeester-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Emmy Pinckaers. Ik ben 23 jaar oud en heb inmiddels mijn bachelor en master in de Bestuurs- en Organisatiewetenschap afgerond. Dit jaar vervul ik de functie van Fiscus binnen de commissie en ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken die met de rally te maken hebben! Ik heb enorm veel zin om mijn studententijd af te sluiten met deze mooie commissie en zo veel mogelijk geld op te halen voor het KWF – een stichting die me nauw aan het hart ligt.

Foto-Maarten-800x800.jpg

Mijn naam is Maarten Kool. Ik ben 21 jaar oud en zal dit jaar mijn bachelor Commerciële Economie afronden. Als fervent auto en rally liefhebber kijk ik dit jaar ontzettend uit naar het organiseren van de Rijden tegen Kanker rally, waar ik verantwoordelijk zal zijn voor het dagprogramma.

Maarten Kool

Dagprogramma

+31 6 29259555
dagprogramma-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Foto-Veer-800x800.jpg

Vera van Bremen

Avondprogramma

+31 6 27292736

avondprogramma-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Vera van Bremen. Ik ben 22 jaar oud en zal einde dit jaar mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen afronden. Dit jaar zal ik verantwoordelijk zijn voor het avondprogramma van de rally 2023. Na het grote succes van afgelopen eerste editie heb ik enorm veel zin om dit jaar met onze groep aan de slag te gaan en nog meer geld op te halen voor het KWF. 

Foto-Pepijn-800x800.jpg

Pepijn Steeman

Partnerships

+31 6 83916558
partnerships-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Pepijn Steeman. Ik ben 24 jaar oud en ik zal begin 2023 afstuderen aan de opleiding Ondernemerschap. Samen met Sander en Eline vervul ik de functie partnerships. Onderzoek naar de ziekte kanker is een van de belangrijkste middelen in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Hier is geld voor nodig en dit is helaas niet voldoende beschikbaar. Daarom ben ik enorm gemotiveerd en vereerd om door middel van de rally bij te dragen aan deze strijd.

Foto-Eline-800x800.jpg

Eline Boer

Partnerships

+31 6 41400725
partnerships-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Eline Boer. Ik ben 22 jaar oud en ben dit jaar begonnen aan de master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Samen met Sander en Pepijn vervul ik de functie partnerships. Ik kijk er enorm naar uit om me dit jaar volledig in te zetten voor het KWF en samen met de groep een mooie tweede editie van de rally neer te zetten.

Foto-Sander-800x800.jpg

Sander Hilberink

Partnerships

+31 6 23398767
partnerships-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Sander Hilberink. Ik ben 22 jaar oud en ik studeer Bedrijfskunde aan aan de Hogeschool Utrecht. Sinds dit jaar ben ik samen met 7 anderen verantwoordelijk voor de Rally Rijden tegen Kanker in Utrecht, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. De functie die ik bekleed binnen de groep is partnerships. Ik ben enorm gemotiveerd om aankomend jaar samen met het team dit mooie en belangrijke evenement te organiseren en mijn steentje bij te dragen aan de bestrijding van deze verschrikkelijke ziekte.

Partner worden? 

Bent u geïnteresseerd om mee te strijden tegen kanker, in de vorm van een deelname aan Rijden tegen Kanker, het sluiten van een partnership of heeft u andere ideeën of feedback? Wij horen het graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt voor het invullen,we nemen spoedig contact op.

bottom of page