top of page

De inschrijvingen voor Rijden tegen Kanker Rotterdam op zaterdag 23 september 2023 zijn nu geopend!

Indien u wenst deel te nemen aan de Rijden tegen Kanker rally op 23 september 2023 in Rotterdam, kunt u hieronder uw gegevens invullen. Vervolgens zult u kort daarop meer informatie en de factuur ontvangen vanuit de organisatie om de inschrijving compleet te maken. Mocht u geen bericht krijgen na inschrijving, neem dan contact op met secretaris-rotterdam@rijdentegenkanker.nl.

Let op: U kunt zich met niet meer dan 2 personen per equipe inschrijven!

De inschrijfkosten voor 2023 zijn voor de rally + avondprogramma (2 personen) € 450. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met secretaris-rotterdam@rijdentegenkanker.nl.

De bedragen zijn incl. BTW en bevatten een deel dat direct aan KWF zal worden gedoneerd. Voor een splitsing van deze bedragen, zie de algemene voorwaarden.

De inschrijvingen voor Rijden tegen Kanker Rotterdam op zaterdag 28 september 2024 zijn nog niet geopend.

Wij willen u graag informeren dat de inschrijvingen voor de rally op dit moment nog niet geopend zijn. Wij werken hard aan de voorbereidingen en hopen binnenkort meer details te kunnen delen. 

Houd onze website en sociale mediakanalen (Instagram en LinkedIn) in de gaten voor de laatste updates en informatie. Zodra de inschrijvingen open gaan, zal dit op de site en op de kanalen worden aangekondigd. 

Hieronder zijn de inschrijfkosten* van 2023 gegeven. Mocht u nog vragen hebben, neemt u ook dan contact op met secretaris-rotterdam@rijdentegenkanker.nl.

  • Rally + avondprogramma (2 personen): €450

  • Extra bijrijder (dag- en avondprogramma): €230

*  De bedragen zijn incl. BTW en bevatten een deel dat direct aan KWF zal worden gedoneerd. Voor een splitsing van deze bedragen, zie de algemene voorwaarden.

bottom of page