top of page

Rijden Tegen Kanker Delft

De dag dat we samen (st)rijden tegen kanker

Dit jaar zal op 28 september de rally Rijden tegen Kanker voor het eerst in Delft plaatsvinden! De rally heeft de afgelopen jaren met veel succes plaatsgevonden in Rotterdam, Utrecht en Leiden. Dit jaar zullen acht gemotiveerde Delftse studenten zich inzetten om ook in Delft een fantastische dag neer te zetten! Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding! (St)rijd jij mee? 

Logo RtK dikkere corpsmaagd_Tekengebied 1 (2).jpg

Overdag

De Rijden tegen Kanker rally bestaat uit een dagrally en een avondprogramma. De dagrally bestaat uit een prachtige route langs de mooiste plekjes rondom Delft. De rally zal starten vanaf historisch kasteel Woerden, waar u onder het genot van een ontbijt zal worden voorbereid op de rally. U zult tijdens de route worden voorzien van een heerlijke lunch een tussenstop waarbij u kunt genieten van onder andere een kop koffie. U zult de route vervolgen naar de finish waarna het avondprogramma van start zal gaan.

268A8697.jpg
268A9948.jpg

Avond

De dag zal eindigen op Sociëteit Phoenix waar we onder het genot van een glas champagne en een oester kunnen napraten over de rally. Het avondprogramma bestaat uit een drie gangen diner door chefkok Marnix Benschop, een gastspreker die haar persoonlijke verhaal komt delen, een loterij en een spannende veiling. We sluiten uiteraard af met de prijsuitreiking, de bekendmaking van de opbrengst van de dag en een groot feest!

Commissie Delft 2023/2024

Foto Bart.jpg

Bart d'Arnaud

Voorzitter

+31 6 10974927
voorzitter-delft@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Bart d’Arnaud, ik ben 23 jaar oud en ik doe de bachelor Toegepaste Wiskunde en ik ga dit jaar de functie voorzitter vervullen. Ik ben een groot fan van rally rijden en om deze eerste editie in Delft voor het KWF te mogen organiseren is een eer. Ik ga samen met de groep zorgen dat het een prachtige dag wordt en dat we natuurlijk zo veel mogelijk geld ophalen!

Foto Mariekje.JPG

Marieke Zuiker

Secretaris

+31624174000
Secretaris-delft@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Marieke Zuiker, ik ben 21 jaar en studeer luchtvaarttechnologie in Delft. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie rondom de rally en voor de sociale media van Rijden tegen Kanker Delft. Ik kijk er enorm naar uit om me dit jaar met mijn groep in te zetten voor de eerste editie in Delft en zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding! 

Foto Morris (2)_edited.jpg

Morris Jansen

Penningmeester

+31611098147
Penningmeester-delft@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Morris Jansen. Ik ben 21 jaar oud en zit in mijn derde jaar van de bachelor werktuigbouwkunde. Dit jaar vervul ik de functie van penningmeester voor de eerste editie van de Rijden Tegen Kanker Rally in Delft. Ik ben heel enthousiast om dit jaar samen met mijn groep een spectaculaire rally neer te zetten en zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

Foto Dork.JPG

Ik ben Dirk van Lent, 21 jaar oud en ik zit in mijn derde jaar van de bachelor technische bestuurskunde. Het is mijn functie om het dagprogramma te organiseren voor de eerste editie van Rijden tegen Kanker in Delft. Ik heb er heel veel zin in en we gaan er een top dag van maken!

Dirk van Lent

Dagprogramma

+31640432561
dagprogramma-delft@rijdentegenkanker.nl

Floor Zwart Wit.JPG

Floor Zwikker

Avondprogramma

+31629155898
avondprogramma-delft@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Floor Zwikker. Ik ben 20 jaar oud en zit in mijn derde jaar van de bachelor Bouwkunde aan de TU Delft. Dit jaar zal ik verantwoordelijk zijn voor het avondprogramma van Rijden tegen Kanker Delft 2024. Ik heb enorm veel zin om een prachtige eerste editie neer te zetten!

Foto Lau (2).JPG

Lauren Reumer

Partnerships

+31634423943
partnerships-delft@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Lauren Reumer, ik ben 21 jaar en heb dit jaar een tussenjaar waarin ik mij volledig kan focussen op de rally. De functie die ik zal gaan uitvoeren is partnerships. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om me dit jaar volledig in te zetten voor het KWF en samen met de groep een mooie eerste editie van de rally neer te zetten in Delft.

Foto Stino (2).JPG

Stijn Gielen

Partnerships

+31683416747
partnerships-delft@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Stijn Gielen, ben 22 jaar en studeer hbo werktuigbouwkunde. Dit jaar ga ik me naast mijn studie, samen met Lauren en Fabiënne, focussen op de partnerships voor Rijden Tegen Kanker Delft. We gaan zorgen dat mede door deze partners het een super mooie en goede eerste editie in Delft gaat zijn en we een mooi bedrag voor het KWF op gaan halen!

IMG_8190_edited.jpg

Fabiënne Lim

Partnerships

+31638115144
partnerships-delft@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Fabiënne Lim, ik ben 22 jaar oud en ben momenteel de bachelor Life Science and Technology aan de TU Delft aan het afronden. Dit jaar ben ik samen met Lauren en Stijn verantwoordelijk voor het werven van partners en het onderhouden van onze relaties met hen. Samen met deze partners gaan wij een geweldige eerste versie van Rijden Tegen Kanker Delft neerzetten!

Partner worden? 

Bent u geïnteresseerd om mee te strijden tegen kanker, in de vorm van een deelname aan Rijden tegen Kanker, het sluiten van een partnership of heeft u andere ideeën of feedback? Wij horen het graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt voor het invullen,we nemen spoedig contact op.

bottom of page