top of page

De inschrijvingen voor Rijden tegen Kanker Utrecht op zaterdag 23 september 2023 zijn nu geopend!

Indien u wenst deel te nemen aan de Rijden tegen Kanker rally op 23 september 2023 in Utrecht, kunt u hieronder uw gegevens invullen. Vervolgens zult u kort daarop meer informatie en de factuur ontvangen vanuit de organisatie om de inschrijving compleet te maken. Mocht u geen bericht krijgen na inschrijving, neem dan contact op met secretaris-utrecht@rijdentegenkanker.nl.

Let op: U kunt zich met niet meer dan 2 personen per equipe inschrijven!

De inschrijfkosten voor 2023 zijn voor de rally + avondprogramma (2 personen) € 450. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met secretaris-utrecht@rijdentegenkanker.nl.

De bedragen zijn incl. BTW en bevatten een deel dat direct aan KWF zal worden gedoneerd. Voor een splitsing van deze bedragen, zie de algemene voorwaarden.

De inschrijvingen voor Rijden tegen Kanker Utrecht op zaterdag 23 september 2023 zitten vol!

Wenst u zich op de wachtlijst te plaatsen, mail dan naar secretaris-utrecht@rijdentegenkanker.nl. Een deel van de wachtlijst maakt nog een goede kans om mee te rijden. 

Schrijft u zich in terwijl u niet via ons bent doorverwezen naar het inschrijfformulier, dan wordt uw inschrijving ongeldig verklaard. 

Hieronder zijn de inschrijfkosten* van 2023 gegeven. Mocht u nog vragen hebben, neemt u ook dan contact op met secretaris-utrecht@rijdentegenkanker.nl.

  • Rally + avondprogramma (2 personen): €450

*  De bedragen zijn incl. BTW en bevatten een deel dat direct aan KWF zal worden gedoneerd. Voor een splitsing van deze bedragen, zie de algemene voorwaarden.

bottom of page