top of page

Rijden Tegen Kanker Utrecht

De dag dat we samen (st)rijden tegen kanker

De rally Rijden tegen Kanker vindt in 2024 voor de derde keer in Utrecht plaats. Na de tweede editie in Utrecht en vele succesvolle edities in Rotterdam, Leiden en voor het eerst aankomend jaar ook in Delft, staan er acht gemotiveerde Utrechtse studenten klaar om een fantastische dag neer te zetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF kankerbestrijding.

RTK Utrecht 2024 .png

Overdag

De rally Rijden tegen Kanker bestaat uit een autorally, aansluitende borrel en heerlijk diner. Gedurende dag zal elk equipe in de watten worden gelegd met een volledig verzorgd ontbijt, lunch en snacks voor onderweg. Er zal vanaf een mooie locatie gestart worden om vervolgens rondom Utrecht een bijzondere route te rijden. Er zal gebruikt worden gemaakt van verschillende kaartleessystemen, waar u aan het begin van de dag van de rally-uitzetter uitleg over krijgt. U kunt zich opgeven voor de tour of sport klasse, afhankelijk van uw ervaring (of zelfvertrouwen).

268A9817.jpg
268A0199.jpg

Avond

Nadat u samen met uw compagnon de concurrentie naar huis heeft gereden. Begint de borrel en vervolgens een overheerlijke diner op P.H.R.M., waar een gastspreker zijn bijzondere verhaal zal doen. Daarop volgt een spannende veiling en een loterij. We sluiten uiteraard af met de prijsuitreiking en de bekendmaking van de opbrengst van de dag!

Commissie Utrecht 2023/2024

8G8A0375.jpg

Floor Molenaar

Voorzitter

+31 6 17454213
voorzitter-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Floor Molenaar. Ik ben 21 jaar oud en woon in Utrecht. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Economics and Business Economics afgerond en ben ik begonnen aan de minor Econometrie in Amsterdam. Verder werk ik bij Talent&Pro en vind ik het heel leuk om te hockeyen. Dit jaar zal ik de functie van voorzitter binnen de commissie vervullen. Na de afgelopen succesvolle edities kijk ik er heel erg naar uit om deze editie tot een nog groter succes te maken. Samen tegen kanker.

8G8A0270-2.jpg

Julius Roels

Secretaris

+31 6 50446094
secretaris-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Julius Roels en ik ben 23 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met mijn Master Business Administration aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Gedurende de afgelopen vier jaar heb ik aanzienlijke ervaring opgedaan in het organiseren van diverse evenementen en heb ik meermaals deelgenomen aan de Rijden tegen Kanker Rally. Met mijn ervaring en toewijding aan maatschappelijk belangrijke doelen, ben ik enthousiast om bij te dragen aan de Rijden tegen Kanker Rally. Mijn doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

8G8A0313-2.jpg

Lola Spaan

Penningmeester

+31 6 24231909
penningmeester-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Lola Spaan. Ik ben 24 jaar oud en ik heb afgelopen jaar de master Notarieel recht aan de Universiteit Utrecht afgerond. Momenteel ben ik bezig met de master Privaatrecht. Dit jaar vervul ik de rol van penningmeester binnen Rijden Tegen Kanker Utrecht. Met de rest van mijn groep ga ik dit jaar mijn uiterste best doen om ons doel te bereiken en zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Samen maken we het verschil.

IMG_3678.PNG

Mijn naam is Job Hendriks. Ik ben 23 jaar oud en ik ben momenteel mijn bachelor Economics & Business Economics aan het afronden aan de Universiteit van Utrecht. Ik kijk er ontzettend naar uit om mijn bijdrage te leveren aan het KWF door middel van het organiseren van de Rijden tegen Kanker Rally 2024, waar ik verantwoordelijk zal zijn voor het dagprogramma.

Job Hendriks

Dagprogramma

+31 6 41440231
dagprogramma-utrecht@rijdentegenkanker.nl

8G8A0335.jpg

Mona Launspach

Avondprogramma

+31 6 24481330

avondprogramma-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Mona Launspach. Ik ben 21 jaar oud en ik studeer Built Environment aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit jaar zal ik verantwoordelijk zijn voor het avondprogramma van de rally 2024. Ik kijk er enorm naar uit om mij dit jaar in te zetten voor het KWF en samen met onze groep een mooie derde editie van Rijden tegen Kanker neer te zetten.

8G8A0351.jpg

Valerie van Eck

Partnerships

+31 6 28723213
partnerships-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Valérie van Eck. Ik ben 23 jaar oud en ik studeer Commerciële rechtspraktijk en Gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Samen met Eric en Daan vervul ik de functie Partnerships. Ik ben enorm gemotiveerd en vereerd om aankomend jaar zo veel mogelijk geld op te halen voor de bestrijding van de vreselijke ziekte kanker.

8G8A0248-2.jpg

Mijn naam is Eric Prins. Ik ben 22 jaar oud en ik studeer Business Studies. Sinds dit jaar ben ik samen met 7 anderen verantwoordelijk voor de Rally Rijden tegen Kanker in Utrecht, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. De functie die ik bekleed binnen de groep is partnerships. Ik ben enorm gemotiveerd om aankomend jaar samen met het team dit mooie en belangrijke evenement te organiseren en mijn steentje bij te dragen aan de bestrijding van deze verschrikkelijke ziekte.

8G8A0246-2.jpg

Mijn naam is Daan Dekker. Ik ben 20 jaar oud en ik studeer Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Samen met Valerie en Eric ga ik de functie Partnerships vervullen om een zo groot mogelijke bijdrage te kunnen leveren aan het KWF. KWF doet onderzoek naar kanker en is één van de belangrijkste organisaties in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Hier is geld voor nodig en dit is helaas niet voldoende beschikbaar. Daarom ben ik enorm gemotiveerd en vereerd om door middel van de Rally bij te dragen aan deze strijd.

Eric Prins

Partnerships

+31 6 13279754
partnerships-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Daan Dekker

Partnerships

+31 6 83220785
partnerships-utrecht@rijdentegenkanker.nl

Partner worden? 

Bent u geïnteresseerd om mee te strijden tegen kanker, in de vorm van een deelname aan Rijden tegen Kanker, het sluiten van een partnership of heeft u andere ideeën of feedback? Wij horen het graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt voor het invullen,we nemen spoedig contact op.

bottom of page