ELKE EURO TELT

De rally ‘Rijden tegen Kanker’ is een studenteninitiatief om te strijden tegen kanker. Deze rally bestaat onder andere uit een rally, driegangendiner en een fantastische veiling en loterij. In 2022 is de rally voor de eerste keer in Utrecht georganiseerd. Dit was een groot succes, een fantastisch bedrag van maar liefst € 75.708,94 is opgehaald voor KWF Kankerbestrijding! Nieuwsgierig? Bekijk de foto’s en aftermovie hier!

In Rotterdam wordt de Rijden tegen Kanker rally al jarenlang georganiseerd. Komend jaar zal de rally zich uitbreiden naar Leiden.

Reeds hebben maar liefst zes succesvolle edities van de rally ‘Rijden tegen Kanker’ plaatsgevonden, met een totaal opbrengst van bijna € 560.000 ! Dit is een resultaat waar wij ontzettend trots op zijn. Aankomend jaar zullen we ons wederom hard inzetten om zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF, zodat er meer onderzoek kan worden gedaan naar kanker.

De volgende rally vindt plaats op 23 september 2023, (st)rijdt u mee?

partnerships
onze missie
de Rally
0
Equipes rally
0
Tot nu toe opgehaald
0
Totaal opgehaald door Rijden tegen KankerONZE ACTIES

Wij stropen onze mouwen op voor KWF

STRIJD MEE TEGEN KANKER

Als we samen de mouwen opstropen komen we steeds dichterbij de dag dat niemand meer overlijdt aan kanker. Strijd jij mee?

DONEER
STRIJD MEE