top of page

Rijden Tegen Kanker Leiden

De dag dat we samen (st)rijden tegen kanker

Dit jaar zal op 23 september de rally Rijden tegen Kanker voor het eerst in Leiden plaatsvinden! De rally heeft de afgelopen jaren met veel succes plaatsgevonden in Rotterdam en Utrecht. Dit jaar zullen acht gemotiveerde Leidse studenten zich inzetten om ook in Leiden een fantastische dag neer te zetten! Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding! (St)rijd jij mee? 

Rallyschild leiden .001.png

Overdag

De Rijden tegen Kanker rally bestaat uit een dagrally en een avondprogramma. De dagrally bestaat uit een prachtige route langs de mooiste plekjes rondom Leiden. De rally zal starten vanaf de TheaterHangaar in Katwijk, waar u onder het genot van een ontbijt zal worden voorbereid op de rally. U zult tijdens de route worden voorzien van een heerlijke lunch bij Torpedoloods in Hoek van Holland en een tussenstop waarbij u kunt genieten van onder andere een kop koffie. U zult de route vervolgen naar de finish bij het LUMC waarna het avondprogramma van start zal gaan.

268A9719.jpg
268A9948.jpg

Avond

De dag zal eindigen op Sociëteit Minerva waar we onder het genot van een glas champagne en een oester kunnen napraten over de rally. Het avondprogramma bestaat uit een drie gangen diner door chefkok Ben van der Ark, gastspreker Jeanine van Leeuwen die haar persoonlijke verhaal komt delen, een loterij en een spannende veiling onder leiding van Alexander Pechtold. We sluiten uiteraard af met de prijsuitreiking, de bekendmaking van de opbrengst van de dag en een groot feest!

Commissie Leiden 2022/2023

image00001-1200x1800.jpg

Janique Kortenhorst

Voorzitter

+31 6 40925204
voorzitter-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Janique Kortenhorst, ik ben 22 jaar oud en zit in het laatste jaar van mijn bachelor geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Aankomend jaar zet ik mij in voor Stichting KWF als voorzitter van de commissie Rijden tegen Kanker 2023. Samen met 7 andere gemotiveerde studenten ga ik dit jaar alles op alles zetten om deze rally ook in Leiden tot een daverend succes te maken zodat we ooit deze vreselijke ziekte kunnen verslaan.

FOTO-MARLOT.jpg

Marlot Arnold

Secretaris

+31681501927
Secretaris-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Marlot Arnold, ik ben 22 jaar oud en zit in het derde jaar van de studie Pedagogische Wetenschappen. Ik kijk er enorm naar uit om me dit jaar met mijn groep in te zetten voor de eerste editie in Leiden van Rijden tegen Kanker. Als secretaris ben ik dit jaar verantwoordelijk voor alle communicatie rondom de rally en voor de social media van Rijden tegen Kanker Leiden. Ik heb heel veel zin om dit jaar een fantastische rally neer te zetten en hiermee zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding!

image00004-1200x1800.jpg

Estelle Bienfait

Penningmeester

+31615596853
Penningmeester-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Estelle Bienfait, ik ben 22 jaar en zit in mijn laatste jaar van de bachelor Criminologie. Dit jaar ben ik penningmeester van de commissie Rijden Tegen Kanker 2023 en verantwoordelijk voor alle financiën. Ik kijk er enorm naar uit om dit eerste jaar in Leiden zoveel mogelijk geld op te gaan halen voor het KWF.

image00007-1200x1800.jpg

Mijn naam is Lennard Nijsen, ik ben 22 jaar oud en zit in mijn laatste jaar Rechtsgeleerdheid Entrepreneurship & Management en in het tweede jaar van Fiscaal Recht. Dit jaar ben ik de dagvoorzitter van de commissie Rijden Tegen Kanker 2023. Ik kijk er enorm naar uit om het voor de eerste keer in Leiden te organiseren en zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

Lennard Nijsen

Dagprogramma

+31623834864
dagprogramma-leiden@rijdentegenkanker.nl

image00003-1200x1799.jpg

Isabel Hartevelt

Avondprogramma

+31652311618
avondprogramma-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Isabel Hartevelt, ik ben 22 jaar en zit nu in mijn laatste jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Leiden. Aankomend jaar ben ik verantwoordelijk voor het avondprogramma, wat onder andere een diner, veiling en loterij betreft. Ik ben enorm gemotiveerd om mij dit jaar in te zetten voor Rijden tegen Kanker en kijk ernaar uit samen met mijn groep een mooi bedrag op te halen voor het KWF!

image00005-1200x1800.jpg

Kas van Dam

Partnerships

+31613577798
partnerships-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Kas van Dam, ik ben 22 jaar oud en zit in het laatste jaar van mijn studie Rechtsgeleerdheid & Fiscaal Recht.
Aankomend jaar ben ik – samen met Luna en Tijn – verantwoordelijk voor de partnerships van de commissie Rijden Tegen Kanker 2023. Ik kijk er enorm naar uit om voor de eerste keer dit evenement in Leiden te organiseren en geld op te halen voor KWF.

image00008-1200x1800.jpg

Luna Contreras Gimenez

Partnerships

+31634827128
partnerships-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Luna Contreras Gimenez, ik ben 23 jaar en studeer Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Dit jaar ben ik, samen met Kas en Tijn verantwoordelijk voor de functie partnerships. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn andere commissiegenoten dit fantastische evenement te organiseren en ben onwijs gemotiveerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF om hopelijk ooit een eind aan deze vreselijke ziekte te kunnen maken.

image00006-1200x1800.jpg

Tijn Lammers 

Partnerships

+31681255152
partnerships-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Tijn Lammers, ik ben 22 jaar en studeer Rechtsgeleerdheid – Entrepreneurship & Management aan de Universiteit Leiden. Aankomend jaar ben ik samen met Kas en Luna binnen de commissie Rijden Tegen Kanker verantwoordelijk voor de partnerships. Ik kijk ernaar uit om me dit jaar in te zetten voor stichting KWF!

Partner worden? 

Bent u geïnteresseerd om mee te strijden tegen kanker, in de vorm van een deelname aan Rijden tegen Kanker, het sluiten van een partnership of heeft u andere ideeën of feedback? Wij horen het graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt voor het invullen,we nemen spoedig contact op.

bottom of page