top of page
268A8858.jpg

De inschrijvingen voor Rijden tegen Kanker Leiden op zaterdag 28 september 2024 zitten vol!

Wenst u zich op de wachtlijst te plaatsen, mail dan naar secretaris-leiden@rijdentegenkanker.nl. Een deel van de wachtlijst maakt nog een goede kans om mee te rijden. ​

Hieronder zijn de inschrijfkosten* van 2024 gegeven. Mocht u nog vragen hebben, neemt u ook dan contact op met secretaris-leiden@rijdentegenkanker.nl.

  • Rally + avondprogramma (2 personen): €450

De inschrijvingen voor Rijden tegen Kanker Leiden op zaterdag 28 september 2024 zijn nu geopend!

Indien u wenst deel te nemen aan de Rijden tegen Kanker rally op 28 september 2024 in Leiden, kunt u hieronder uw gegevens invullen. Vervolgens zult u kort daarop meer informatie en de factuur ontvangen vanuit de organisatie om de inschrijving compleet te maken. Mocht u geen bericht krijgen na inschrijving, neem dan contact op met secretaris-rotterdam@rijdentegenkanker.nl.

Let op: U kunt zich met niet meer dan 2 personen per equipe inschrijven!

De inschrijfkosten voor 2024 zijn voor de rally + avondprogramma (2 personen) € 450. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met secretaris-rotterdam@rijdentegenkanker.nl.

De bedragen zijn incl. BTW en bevatten een deel dat direct aan KWF zal worden gedoneerd. Voor een splitsing van deze bedragen, zie de algemene voorwaarden.

De inschrijvingen voor Rijden tegen Kanker Leiden op zaterdag 28 september 2024 zijn nog niet geopend.

Indien u wenst deel te nemen aan de Rijden tegen Kanker rally op 28 september 2024 in Leiden, kunt u in februari hieronder uw gegevens invullen. 1 februari openen de voorinschrijvingen en 8 februari openen de reguliere inschrijvingen. U zult kort daarop een mail met meer informatie en de factuur ontvangen vanuit de organisatie om de inschrijving compleet te maken. Mocht u geen bericht krijgen na inschrijving, neem dan contact op met secretaris-leiden@rijdentegenkanker.nl.

Let op: U kunt zich met niet meer dan 2 personen per equipe inschrijven!

De inschrijfkosten voor 2024 zijn voor de rally + avondprogramma (2 personen) € 450. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met secretaris-leiden@rijdentegenkanker.nl.

De bedragen zijn incl. BTW en bevatten een deel dat direct aan KWF zal worden gedoneerd. Voor een splitsing van deze bedragen, zie de algemene voorwaarden.

bottom of page