Terug naar Partnerships
Terug naar Veiling
Peeters

Wijnhandel Peeters – Een begrip in Rotterdam

Vier jaar geleden werd Wijnhandel Peeters voor het eerst verbonden aan de rally Rijden tegen Kanker. Op het juiste moment liep de toenmalige praeses Scipio Postmes binnen bij de wijnhandel die een begrip is in Rotterdam. De verschrikkelijke ziekte kanker had zich destijds kenbaar gemaakt in de omgeving van eigenaar Moritz Peeters en hij wou graag iets doen voor zijn naasten.

Hij was geen arts, hoe kan je dan helpen om iemand beter te maken? Door bij te dragen aan onderzoek was de conclusie! Samen kunnen we onze talenten bundelen en middelen in zetten om te strijden voor een dag dat er niemand meer zal overlijden óf ziek zal worden van kanker.

In de afgelopen jaren heeft Wijnhandel Peeters de rally naar een hoger niveau getild, met niet alleen zijn wijnen tijdens het diner maar ook als pronkstukken in de veiling en/of loterij! Als kers op de taart stelt Wijnhandel Peeters een selectie wijnen beschikbaar op zijn website. Per gekochte fles zal er één, twee of vier euro worden gedoneerd aan het KWF. Zo smaakt een glas rood, wit of rosé natuurlijk nóg beter! Nieuwsgierig? Kijk hier

Bezoek de webshop!
Peeters