Terug naar Partnerships
Terug naar Veiling

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Met succes, want iedereen die de geur van dit bijzondere brood ruikt kan eigenlijk niet meer terug. Goed brood verbindt de mensen aan tafel, en is niet meer weg te denken uit onze broodcultuur.

De drie jongens zijn met de jaren flink gegroeid, en Vlaamsch Broodhuys groeide mee. Misschien is het de invloed van de drie inmiddels puberende zoons, maar Vlaamsch Broodhuys heeft nog steeds de rebelse drive om het broodlandschap in Nederland te verbeteren. Met het manifest voor goed brood laat Dimitri zien dat zijn filosofie onveranderd van kracht is. Het grootste verschil met de beginfase is dat er met de jaren een gigantische hoeveelheid kennis en ervaring is toegevoegd aan de bakkerij. Dimitri en Diante maken vaker inspiratiereizen naar alle delen van de wereld, en er wordt samengewerkt met topchefs om kennis te delen en nieuwe smaken en combinaties te ontdekken. De winkels breiden zich uit over Nederland, en de warme reacties van klanten blijven de bakkers motiveren om het brood toegankelijker te maken voor iedereen. Want genieten van gezond en smaakvol brood, dat mag elke dag.

Smaakt dat naar meer? Lees hier verder!