Terug naar Over Ons

Mijn naam is Valerie Delahay en ik ben dit jaar de voorzitter van de organisatie van de rally ‘Rijden tegen Kanker’ 2019. Ook ik heb de verschrikkelijke gevolgen van de ziekte kanker van dichtbij meegemaakt. Ik ben van mening dat als wij ons allemaal inzetten, we een stapje dichterbij komen. Niet alleen naar de genezing, maar ook naar de voorkoming van deze ziekte. Er zijn al ontzettend grote stappen gemaakt over de afgelopen jaren, en ik geloof dat wij met onze bijdrage de volgende stap kunnen realiseren.

De rally ‘Rijden tegen Kanker’ heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt. Bij de eerste editie stond ik als supporter aan de zijlijn, en nu is het aan mij en onze groep om deze eervolle taak op te pakken. Iedere lichting heeft een bijzonder verhaal, en aan ons om daar dit jaar onze eigen invulling aan te geven. Dit jaar is iedereen meer gemotiveerd dan ooit om de rally en bijbehorende veiling tot een succes te maken. Als voorzitter ben ik daar natuurlijk ontzettend trots op. Extra trots ben ik op die commissiegenoten wiens naaste familie slachtoffer is geworden van deze ziekte, en op die commissiegenoten die zelf getroffen zijn door deze ziekte. Ook zij werken het komende jaar ontzettend hard om zich in te zetten voor dit belangrijke doel.

Mijn opa is zelf rallyrijder geweest, dus ooit een keer een rally organiseren stond hoog op mijn lijstje. Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijk voor onze groep en voor het functioneren van onze groep. Met mijn affiniteit voor de organisatie en het doel, hoop ik 21 september 2019 ons gewenste doel te bereiken, en een mooie bijdrage te kunnen leveren aan KWF Kankerbestrijding