Rijden Tegen Kanker Commissie 2021/2022

Pom van der Hart
President 

+31 6 14697841
president@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Pom van der Hart. Ik ben 22 jaar oud en ik heb in januari 2022 mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht afgerond. Het tweede semester zal ik geen vakken volgen. Ik ben daarom extra blij dat ik mij deze periode volledig mag in zetten voor het KWF. Binnen de commissie zal ik de functie van president vervullen.

Tess Barnasconi
ab Actis

+31 6 30521929
abactis@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Tess Barnasconi. Ik ben 24 jaar oud en als ab Actis ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie rondom de rally en andere evenementen die wij namens de commissie organiseren. Vorig jaar heb ik mijn bachelor aan de UU afgerond en momenteel doe ik de master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik kan niet wachten om mij de komende periode voor meer dan 100% in te zetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek naar kanker.

Oliver Bews
Fiscus

+31 6 47569594
fiscus@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Oliver Bews. Ik ben 22 jaar oud en rond dit jaar mijn bachelor International Business Management Studies af. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn commissie de eerste Utrechtse editie van Rijden tegen Kanker op te zetten. Binnen de commissie zal ik de functie van fiscus gaan vervullen.

Nils de Korte
Dagprogramma

+31 6 51662761
dagprogramma@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Nils de Korte. Ik ben 22 jaar oud en heb mijn bachelor Natuurwetenschap en Innovatiemanagement dit jaar afgerond. Ik ben al een tijd liefhebber van rally rijden en kijk er daarom erg naar uit om de Rijden tegen Kanker rally te organiseren als verantwoordelijke voor het dagprogramma.

Mirre Agterhuis
Avondprogramma

+31 6 40996927
avondprogramma@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Mirre Agterhuis. Ik ben 22 jaar oud en ik heb in januari 2022 mijn bachelor International Business and Management afgerond. In september ga ik verder met studeren. Daarom ga ik de komende maanden mij volledig in zetten voor het KWF. Binnen de commissie zal ik de functie van het avondprogramma vervullen.

Pim Schuurink
Partnerships

+31 6 55187066
partnerships@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Pim Schuurink. Ik ben 23 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met mijn laatste jaar Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Dit jaar ben ik samen met Sophie en Jesse verantwoordelijk voor de partnerships en de veiling. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de groep ons in te zetten voor het KWF middels deze bijzondere rally.

Sophie van Giersbergen
Partnerships

+31 6 15333095
partnerships@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Sophie van Giersbergen. Ik ben 22 jaar oud en momenteel zit ik in het laatste jaar van de bachelor Science, Business and Innovation aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Het is een enorme eer om de eerste editie van de KWF Rally in Utrecht te mogen organiseren. Binnen de Rally Commissie vervul ik samen met Pim en Jesse de functie partnerships en zal ik me bezighouden met het benaderen van verschillende bedrijven in Nederland en vooral rondom Utrecht. Ik heb er heel veel zin in en het belooft een bijzondere eerste editie te worden!

Jesse van Beek
Partnerships

+31 6 51905555
partnerships@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Jesse van Beek. Ik ben 21 jaar oud. Ik studeer Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en samen met Pim en Sophie ben ik verantwoordelijk voor de partnerships van Rijden tegen Kanker. Met behulp van dit ontzettend mooie initiatief hoop ik veel bij te kunnen dragen aan onderzoek tegen kanker. 

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd om mee te strijden tegen kanker, in de vorm van een deelname aan de rally, het sluiten van een partnership of heeft u andere ideeën of feedback? Wij horen het graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  0
  Equipes rally
  0
  Tot nu toe opgehaald
  0
  Totaal opgehaald door Rijden tegen Kanker (tot 2021)