Rijden Tegen Kanker Commissie 2022/2023

Olivier Verboeket
President 

+31 6 83897250
president@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Olivier Verboeket. Ik ben 23 jaar oud en afgelopen september ben ik begonnen aan mijn master International Management. Na de succesvolle eerste editie in Utrecht kijk ik er enorm naar uit om samen met de groep er dit jaar een nog groter succes van te maken. Binnen de commissie zal ik de functie van president vervullen.

Laura Sleeuwenhoek
ab Actis

+31 6 15622111
abactis@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Laura Sleeuwenhoek. Ik ben 22 jaar oud en heb in augustus mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Dit jaar ben ik als ab Actis verantwoordelijk voor alle communicatie rondom de rally en andere evenementen die wij organiseren, zoals de website, de social media en de maandmail. Ik ben enorm gemotiveerd om aankomend jaar zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding en op die manier mijn steentje bij te dragen aan de bestrijding van de verschrikkelijke ziekte kanker.

Emmy Pinckaers
Fiscus

+31 6 22145344
fiscus@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Emmy Pinckaers. Ik ben 23 jaar oud en heb inmiddels mijn bachelor en master in de Bestuurs- en Organisatiewetenschap afgerond. Dit jaar vervul ik de functie van Fiscus binnen de commissie en ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken die met de rally te maken hebben! Ik heb enorm veel zin om mijn studententijd af te sluiten met deze mooie commissie en zo veel mogelijk geld op te halen voor het KWF – een stichting die me nauw aan het hart ligt.

Maarten Kool
Dagprogramma

+31 6 29259555
dagprogramma@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Maarten Kool. Ik ben 21 jaar oud en zal dit jaar mijn bachelor Commerciële Economie afronden. Als fervent auto en rally liefhebber kijk ik dit jaar ontzettend uit naar het organiseren van de Rijden tegen Kanker rally, waar ik verantwoordelijk zal zijn voor het dagprogramma.

Vera van Bremen
Avondprogramma

+31 6 27292736

avondprogramma@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Vera van Bremen. Ik ben 22 jaar oud en zal einde dit jaar mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen afronden. Dit jaar zal ik verantwoordelijk zijn voor het avondprogramma van de rally 2023. Na het grote succes van afgelopen eerste editie heb ik enorm veel zin om dit jaar met onze groep aan de slag te gaan en nog meer geld op te halen voor het KWF. 

Pepijn Steeman
Partnerships

+316 83916558
partnerships@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Pepijn Steeman. Ik ben 24 jaar oud en ik zal begin 2023 afstuderen aan de opleiding Ondernemerschap. Samen met Sander en Eline vervul ik de functie partnerships. Onderzoek naar de ziekte kanker is een van de belangrijkste middelen in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Hier is geld voor nodig en dit is helaas niet voldoende beschikbaar. Daarom ben ik enorm gemotiveerd en vereerd om door middel van de rally bij te dragen aan deze strijd.

Eline Boer
Partnerships

+31 6 41400725
partnerships@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Eline Boer. Ik ben 22 jaar oud en ben dit jaar begonnen aan de master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Samen met Sander en Pepijn vervul ik de functie partnerships. Ik kijk er enorm naar uit om me dit jaar volledig in te zetten voor het KWF en samen met de groep een mooie tweede editie van de rally neer te zetten.

 

Sander Hilberink
Partnerships

+31 6 23398767
partnerships@rijdentegenkanker-utrecht.nl

Mijn naam is Sander Hilberink. Ik ben 22 jaar oud en ik studeer Bedrijfskunde aan aan de Hogeschool Utrecht. Sinds dit jaar ben ik samen met 7 anderen verantwoordelijk voor de Rally Rijden tegen Kanker in Utrecht, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. De functie die ik bekleed binnen de groep is partnerships. Ik ben enorm gemotiveerd om aankomend jaar samen met het team dit mooie en belangrijke evenement te organiseren en mijn steentje bij te dragen aan de bestrijding van deze verschrikkelijke ziekte.

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd om mee te strijden tegen kanker, in de vorm van een deelname aan de rally, het sluiten van een partnership of heeft u andere ideeën of feedback? Wij horen het graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  0
  Equipes rally
  0
  Tot nu toe opgehaald
  0
  Totaal opgehaald door Rijden tegen Kanker (tot 2021)