Terug naar Over Ons

Dit jaar zal ik het avondprogramma verzorgen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor een heerlijke borrel en diner aansluitend aan de rally. 

Toen ik vier jaar oud was werd bij mijn moeder borstkanker vastgesteld. Destijds begreep ik nauwelijks wat er precies aan de hand was en had ik niet door wat de mogelijke gevolgen van borstkanker zijn. Mijn moeder heeft chemotherapie en radiotherapie ondergaan en is daar gelukkig weer gezond uitgekomen. Helaas kwam de tumor tien jaar later terug en moest ze opnieuw behandeld worden. Ik mag van geluk spreken dat mijn moeder twee keer goed is behandeld en daardoor de ziekte heeft mogen overleven. 

Helaas werken de behandelingen tegen kanker niet bij iedereen op deze manier en is het van groot belang dat hier meer onderzoek naar gedaan wordt. Ik ben dan ook extra gemotiveerd om mijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Ik hoop dat we een waanzinnige dag neer kunnen zetten en een mooi bedrag op kunnen halen voor KWF!