Terug naar Veiling
Terug naar Partnerships

Suistudio, het nieuwe zusterlabel van Suitsupply, heeft in 2017 de deuren van de Amsterdamse flagshipstore geopend. En het liep meteen storm! De gedurfde pakken van fantastische kwaliteit vliegen uit de winkel. Naast het ideale pak voor op kantoor of tijdens een chique diner, heeft Suistudio ook een grote collectie aan prachtige jassen, jurken en broekpakken.

Dit jaar heeft Suistudio besloten zich te verbinden aan Rijden tegen Kanker met een prachtige donatie. Wij zijn er zeker van dat alle vrouwen in de zaal hier mee aan de haal willen gaan. Wat is er in de aanbieding?

Suitstudio doneert een “Shopping and personal styling night”. Tijdens deze avond verwelkomen wij 10 vrouwen in onze winkel die onder het genot van hapjes en champagne in de watten worden gelegd en persoonlijk styling advies krijgen. De winnares van de veiling krijgt daarnaast een gratis pak dat zij tijdens de shopping avond kan uitzoeken. Daarnaast wordt 20% van de opbrengst van deze avond gedoneerd aan Rijden tegen Kanker.

Meer informatie over Suistudio? Klik hier!