Terug naar Over Ons

Als geneeskunde-student is ziekte dagelijks een onderwerp van gesprek, maar als het dicht bij komt heeft het een andere impact. Alweer bijna 15 jaar geleden kreeg mijn vader de diagnose darmkanker en werd een groot deel van zijn darm verwijderd. Mijn zus en ik waren destijds nog te klein om dit allemaal te bevatten en dachten dat papa een beetje darm te veel had. Nu we ouder zijn beseffen we voor wat voor kruispunt mijn ouders destijds stonden. Met dit verhaal en de andere verhalen van de andere om mij heen in mijn achterhoofd ga ik aankomend jaar (st)rijden tegen kanker. 

Als secretaris van de commissie ben ik verantwoordelijk voor de communicatie, media en ondersteun ik de commissie met uiteenlopende zaken. Ik heb alle vertrouwen dat we dit jaar een fantastische dag gaan neerzetten met het gemotiveerde team! (St)rijd u mee?