Rally2019-06-06T14:35:35+00:00

De Rally

De dag dat we samen (st)rijden tegen kanker

De rally Rijden tegen Kanker vindt dit jaar voor het vierde jaar op een rij plaats. Na drie succesvolle edities staan er weer acht gemotiveerde studenten klaar om een fantastische dag neer te zetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF kankerbestrijding.  In totaal is er door de jaren heen al meer dan 150.000 euro opgehaald!

De rally Rijden tegen Kanker bestaat uit een halfdaagse rally, aansluitende borrel en heerlijk diner. Gedurende dag zal elk equipe in de watten worden gelegd met een volledig verzorgd ontbijt, lunch en snacks voor onderweg. Nadat u op de borrel heeft nagepraat met uw concurrentie en compagnons start het overheerlijke diner. Tijdens het diner is er ruimte voor een inspirerend verhaal en een spannende loterij.

We sluiten uiteraard af met de bekendmaking van de opbrengst van de dag!

Wat zal het dit jaar zijn?

Op 21 september 2019 is het weer zo ver! Strijd u mee?

Schrijf je in!

Lees hier het hele verhaal!

Wij, Rijden tegen Kanker 2019, hebben het eer en genoegen dat we mogen aankondigen dat we dit jaar de handen hebben in een geslagen met Novus Leo.  Novus Leo is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het uitzetten van rally’s. Het bedrijf is in 2009 opgezet door Willem van Leeuwen en Valentijn de Jong en is inmiddels uitgeroeid tot een bekende naam in rally-rijdend Nederland. Met een passie voor auto’s en een frisse delftse geest streeft Novus Leo een innovatieve aanpak na in het rally-circuit. We zetten zowel dagrally’s als meerdaagse rally’s uit op elk niveau in binnen- en buitenland.

Een van de grote veranderingen in de rally is de verdeling in beginnende en gevorderde rallyrijders. Zo gaat iedereen een uitdagende dag tegemoet!

Daarnaast hebben we nog een aantal andere verrassingen voor u klaar staan, maar die houden we nog even geheim..

Vragen over de rally? Mail naar dagprogramma@rijdentegenkanker.nl

This website uses cookies and third party services. Ok