Terug naar Over Ons

Mijn naam is Saar Davidzon, ik ben 21 jaar en studeer Psychologie en Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aankomend jaar ben ik, samen met Iza en Hayo, binnen de commissie “Rijden Tegen Kanker” verantwoordelijk voor partnerships en veiling.

Ik heb tweemaal mogen deelnemen aan de KWF rally en nog nooit was ik zo onder de indruk van zo’n mooi concept als deze. De KWF rally draait om de bewustwording en het inzamelen van geld om deze verschrikkelijke ziekte te bestrijden. Deze doeleinden worden behaald terwijl de deelnemers enorm veel plezier uit de rally halen, een geweldige dag die men spendeert met dierbare. Door mijn positieve ervaringen van de vorige KWF rally’s heb ik geen seconden getwijfeld toen er aan mij gevraagd werd om de commissie van dit jaar te versterken.

De positieve ervaring is niet de enige veerkracht voor mij geweest om het beste uit de komende KWF rally te willen halen. Mijn heldere besef dat er steeds meer mensen binnen mijn kringen geconfronteerd worden met de gevolgen van deze vreselijke ziekte is de grootste motivator geweest om bij te dragen aan deze organisatie. Samen met mijn commissie ben ik bereid om het beste uit de 7e KWF rally te halen om zo ons steentje bij te dragen aan de doeleinden van het Koningin Wilhelmina Fonds.