Terug naar Over Ons

Mijn naam is Koen van Doorn, ik ben 21 jaar oud en ik zit in mijn laatste jaar van mijn bachelor Econometrie en Operationele Research. Dit jaar ben zet ik mij in voor Stichting KWF als penningmeester van de commissie Rijden tegen Kanker 2023.

De afgelopen maanden ben ook ik helaas geconfronteerd met de ziekte kanker. Ik kreeg te horen dat er bij iemand in persoonlijke kring de ziekte was geconstateerd. Op zo’n moment schrik je erg en wil je meteen in actie komen. Dit is één van de beweegredenen waarom ik deze commissie ben gaan doen. Samen met een leuke groep van zeven medestudenten zetten wij ons in om geld op te halen voor het KWF om deze verschrikkelijke ziekte tegen te gaan. Met evenementen zoals een bruggenloop en de rally denken wij een succesvol jaar te kunnen gaan draaien. Met het enthousiasme in ons team weet ik zeker dat wij een hoog bedrag kunnen ophalen.

Ik ben ervan overtuigd dat wij met z’n achten een verschil kunnen maken in de bestrijding tegen de ziekte kanker. Daar kunnen wij uw hulp natuurlijk goed bij gebruiken!