Terug naar Over Ons

Mijn naam is Joep Schrameyer, ik ben 22 jaar. Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn bachelor civiele techniek. Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor het avondprogramma van de commissie Rijden Tegen Kanker 2023.

Al vanaf jongs af aan heb ik al te maken gehad met de ziekte kanker. Familieleden die ik nooit de kans heb gehad om te ontmoeten en familieleden die ik niet lang genoeg heb gekend. Als tiener kreeg mijn vader plotseling prostaatkanker. Na een succesvolle behandeling was hij gelukkig genezen. Toen kwam de volgende klap in mijn studententijd toen mijn clubgenoot de diagnose kreeg. Een jaar lang heeft hij in het ziekenhuis gelegen zonder dat wij hem konden zien vanwege Covid-19. Gelukkig gaat het nu uitstekend met hem en is hij bijna klaar met alle behandelingen. Ik wilde iets veranderen aan die machteloosheid die ik toen voelde en daarom ga ik dit jaar de Rijden Tegen Kanker commissie doen.

In de commissie ben ik verantwoordelijk voor het avondprogramma. Na 6 edities en meer dan €150,000 opgehaald in de vorige editie is dit een geweldig evenement om te organiseren. We gaan er alles aan doen om dit evenement nog grootser te maken dan de edities ervoor en ik kijk er enorm naar uit.