Terug naar Over Ons

Mijn naam is Iza Sweerman, ik ben 23 jaar en afgelopen jaar heb ik mijn bachelor’s diploma Communication and Media behaald. Momenteel zit ik in mijn een tussenjaar voordat ik begin met de Marketing Management Master aan de Erasmus. Aankomend jaar ben ik verantwoordelijk voor de partnerships van de commissie Rijden Tegen Kanker 2023.

Na de tot nu toe succesvolste editie van Rijden Tegen Kanker mag ik dit jaar het stokje overnemen en mijn bijdrage leveren aan dit mooie en bijzondere evenement. Samen met Hayo en Sarah houden wij ons bezig met de partnerships en de veiling van Rijden Tegen Kanker.

Nadat al meerdere mensen in mijn omgeving zijn getroffen door de ziekte is twee jaar geleden ook bij mijn moeder borstkanker ontdekt. Gelukkig waren de artsen er op tijd bij en is zij hier goed van genezen. Ik heb dit van ontzettend dichtbij en bewust meegemaakt, maar kon zelf naast mijn steun bieden niet veel doen. Deze Rijden Tegen Kanker commissie geeft mij de kans om mij actief in te zetten voor KWF en door middel hiervan meer geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Samen met 7 andere gemotiveerde studenten ga ik dit jaar alles op alles zetten om een zo mooi mogelijk evenement neer te zetten, maar voornamelijk om zo veel mogelijk geld op te halen om deze vreselijke ziekte tegen te gaan.