Terug naar Over Ons

Mijn naam is Dion Dankerlui, ik ben 21 jaar oud en na het afronden van mijn bachelor Bestuurskunde zit ik nu nog in mijn laatste jaar van mijn bachelor Sociologie. Dit jaar zet ik mij in voor Stichting KWF en ben ik verantwoordelijk voor het dagprogramma van de rally voor de commissie Rijden tegen Kanker 2023.

Ik ben in het verleden op verschillende manieren geconfronteerd met de ziekte kanker. Zo heeft de ziekte op jonge leeftijd een grote rol gespeeld in mijn leven en dat van mijn familie en heb ik de afgelopen maanden te horen gekregen dat er wederom bij iemand in persoonlijke kring kanker is geconstateerd. Wanneer je dit soort nieuws te horen krijgt schrik je en wil je graag iets kunnen bijdragen aan een oplossing. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik zeer gemotiveerd ben om deze commissie te gaan doen. Ik kijk er naar uit om mij samen met mijn 7 commissiegenoten in te zetten in de strijd tegen kanker om deze verschrikkelijke ziekte tegen te gaan.

Met evenementen als de veiling, rally en bruggenloop denken wij een zo groot mogelijk bedrag op te kunnen halen. Ik ben ervan overtuigd dat wij met zijn achten in staat zijn succes te boeken maar daar kunnen we uw hulp natuurlijk ook goed bij gebruiken!