Rijden Tegen Kanker

COMMISSIE 2021/2022

Myrthe van Hootegem
President 

+31 6 55813721
president@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Myrthe van Hootegem, ik ben 23 jaar en momenteel ben ik bezig met de master Health Economics aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Daarnaast zet ik mij dit jaar in voor Stichting KWF als voorzitter van de Rijden tegen Kanker Commissie.

Meer info

Oscar van Rijn
Secretaris 

+31 6 55345408
secretaris@rijdentegenkanker.nl 

Mijn naam is Oscar van Rijn, en binnen de commissie ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie rondom de rally en andere evenementen die wij namens de commissie organiseren. Momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn master Financial Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Meer info

Siebe Keus
Penningmeester

+31 6 81032266
penningmeester@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Siebe Keus en ik ben een 22 jaar oud. Aankomend jaar hoop ik mijn studie economie en bedrijfseconomie af te ronden aan de Erasmus universiteit. Naast het afronden van mijn bachelor, wilde ik mij ook nog inzetten voor een bijzonder doel. Daarom ben ik extra blij dat ik volgend jaar de Rijden tegen Kanker rally mag organiseren. 

Meer info

Tess Albers
Dagprogramma

+31 6 18715218
dagprogramma@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Tess Albers, ik ben 21 jaar en afgelopen september ben ik begonnen aan mijn master Financial Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Aankomend jaar ben ik verantwoordelijk voor het dagprogramma van de commissie Rijden Tegen Kanker 2022.

Meer info

Jurre de Haan
Avondprogramma

+31 6 20562382
avondprogramma@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Jurre de Haan, ik ben 23 jaar en in september begonnen aan mijn master Finance and Investments aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Komend jaar ben ik verantwoordelijk voor het avondprogramma van de zesde editie van Rijden tegen Kanker. 

Meer info

Rinke Meij
Partnerships

+31 6 31597936
partnerships@rijdentegenkanker.nl

Ik ben Rinke Meij en heb afgelopen jaar mijn studie bedrijfskunde afgerond. Naast studeren houd ik van reizen, sporten en ben ik creatief. Ik kijk ernaar uit me dit jaar in te zetten voor de commissie Rijden tegen Kanker om verschillende redenen.

Meer info

Nick van den Heuvel
Partnerships

+31 6 83718645
partnerships@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Nick van den Heuvel en ik ben 23 jaar. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Dit jaar ben ik, samen met Rinke en Gina, binnen de ‘Rijden tegen kanker’ commissie verantwoordelijk voor de partnerships en de veiling.

Meer info

Gina Lurvink
Partnerships

+31 6 13200157
partnerships@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Gina Lurvink, ik ben 20 jaar en studeer Management of International Social Challenges aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aankomend jaar ben ik, samen met Rinke en Nick, binnen de commissie “Rijden Tegen Kanker” verantwoordelijk voor partnerships en veiling. 

Meer info

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd om mee te strijden tegen kanker, in de vorm van een deelname aan de rally, het sluiten van een partnership of heeft u andere ideeën of feedback? Wij horen het graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  0
  Equipes rally
  0
  Tot nu toe opgehaald
  0
  Totaal opgehaald door Rijden tegen Kanker (tot 2021)