Sjoerd van Hilten
President 

+31 6 43450178
president@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Sjoerd van Hilten, ik ben 23 jaar en studeer Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarnaast ben ik dit jaar de voorzitter van de commissie Rijden tegen Kanker 2021.

Lees hier mijn verhaal!

Frédérique Sevenster
Secretaris 

+31 6 12344028
secretaris@rijdentegenkanker.nl 

Mijn naam is Frédérique Sevenster, ik ben 23 jaar en momenteel ben ik bezig met mijn master Financial Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Komend jaar ben ik de secretaris van de commissie Rijden tegen Kanker 2021. 

Lees hier mijn verhaal! 

Jasmijn Langenhuijzen
Penningmeester

+31 6 50934653
penningmeester@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Jasmijn Langenhuijzen en ik ben 21 jaar oud. Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor Bedrijfskunde afgerond en nu heb ik een tussenjaar voordat ik aan mijn master ga beginnen. Een tussenjaar dat ik graag zinvol wil invullen en daarom ga ik met veel enthousiasme de functie van penningmeester van de commissie Rijden tegen kanker 2021 vervullen.

Lees hier mijn verhaal!

Vincent Uelen
Dagprogramma

+31 6 25072528
dagprogramma@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Vincent Uelen, ik ben 22 jaar oud en studeer bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit.  Binnen de commissie ben ik verantwoordelijk voor het dagprogramma. Dit houdt in dat ik vanaf het moment van aankomst bij de startlocatie tot uw aankomst op de sociëteit ga zorgen voor een geslaagde dag.

Lees hier mijn verhaal!

Tosha de Boer
Avondprogramma

+31 6 21610190
avondprogramma@rijdentegenkanker.nl

 Mijn naam is Tosha de Boer, ik ben 21 jaar en ik volg momenteel de opleiding Psychologie aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast ben ik dit jaar verantwoordelijk voor het avondprogramma van Rijden tegen Kanker 2021.

Lees hier mijn verhaal!

Gijs Breedveld
Partnerships

+31 6 22729433
partnerships@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Gijs Breedveld en ik ben 21 jaar oud. Ik volg nu de studies Economie en Rechten aan de Erasmus Universiteit. Aankomend jaar ben ik, samen met Luuk en Achsa, binnen de commissie verantwoordelijk voor de partnerships en de veiling.

Lees hier mijn verhaal!

Luuk Vonk
Partnerships

+31 6 30035090
partnerships@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Luuk Vonk en ik ben 23 jaar oud. Ik volg nu de studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Aankomend jaar ben ik binnen de commissie verantwoordelijk voor de partnerships en de veiling.

Lees hier mijn verhaal!

Achsa van Lieshout
Partnerships

+31 6 25490122
partnerships@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Achsa van Lieshout en ik ben 22 jaar. Naast mijn studie Corporate Communicatie ben ik dit jaar, samen met Luuk en Gijs, binnen de commissie Rijden tegen Kanker verantwoordelijk voor de partnerships en de veiling.

Lees hier mijn verhaal!

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd om mee te strijden tegen kanker, in de vorm van een deelname aan de rally, het sluiten van een partnership of heeft u andere ideeën of feedback? Wij horen het graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0
Equipes rally
0
Tot nu toe opgehaald
0
Totaal opgehaald door Rijden tegen Kanker (tot 2019)