Loading...

Valerie Delahay

President

+31 6 36321548

president@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Valerie Delahay en ik ben dit jaar de voorzitter van de organisatie van de rally ‘Rijden tegen Kanker’ 2019. Ook ik heb de verschrikkelijke gevolgen van de ziekte kanker van dichtbij meegemaakt. Ik ben van mening dat als wij ons allemaal inzetten, we een stapje dichterbij komen. Niet alleen naar de genezing, maar ook naar de voorkoming van deze ziekte.

Er zijn al ontzettend grote stappen gemaakt over de afgelopen jaren, en ik geloof dat wij met onze bijdrage de volgende stap kunnen realiseren.

Sebastiaan Siersema

Penningmeester

+31 6 14936971

penningmeester@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Sebastiaan Siersema en als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor al het geld dat wordt opgehaald wordt voor KWF! Bij het organiseren van de editie van 2019 merk ik vooral hoe enthousiast en positief onze sponsoren en deelnemers zijn. 21 september is de dag dat wij met elkaar in actie komen tegen kanker. Ik ben er zeker van dat het dag wordt om nooit te vergeten!

Jesper Amijs

Dagprogramma

+31 6 50122844

dagprogramma@rijdentegenkanker.nl

Met de functie vicepresident, ben ik verantwoordelijk voor het dagprogramma vanaf ’s ochtends tot de aankomst op sociëteit Walhalla met daartussen de rally zelf en alle stops. Ik ben er zeker van dat we met het mega enthousiaste team van dit jaar een geweldig dag en daarmee geweldig bedrag op gaan halen voor het KWF!

Saskia van Bergen

Secretaris

+31 6 83081690

secretaris@rijdentegenkanker.nl

Als secretaris van Rijden tegen Kanker 2019 ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie rondom de rally en overige activiteiten dit jaar. Alles met het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF kankerbestrijding. Als geneeskunde-student is ziekte dagelijks een onderwerp van gesprek, maar als het dicht bij komt heeft het een andere impact.

Daarom is het mijn doel om alle communicatie, media en logistiek rondom onze evenementen zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen om samen een recordbedrag op te halen voor de strijd tegen kanker.

Philine Toet

Avondprogramma

+31 6 20897900

avondprogramma@rijdentegenkanker.nl

Hoi, ik ben Philine Toet. Binnen de commissie Rijden tegen Kanker 2019 ben ik verantwoordelijk voor het avondprogramma. Naast dat ik mij bezig houd met dit goede doel, ben ik werkzaam in het Erasmus MC en zal ik dit jaar mijn bachelor Beleid, Management en Gezondheidszorg afronden. Het avondprogramma is het moment waarop iedereen na een dag rally rijden kan genieten van een diner verzorgd door de sterrenchefs van Amarone. Naast het diner houd ik mij bezig met de ontvangst, aankleding, sprekers en alle andere dingen die nodig zijn om de dag af te sluiten met een mooie opbrengst voor KWF Kankerbestrijding.

Job Sinke

Partnerships

+31 6 51630756

partnerships@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Job Sinke en ik ben 21 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Baarn, een dorpje nabij Utrecht. Mijn hele leven staat vanaf jongs af aan al in het teken van tennis en hockey op hoog niveau. Momenteel hockey ik in een vriendenteam bij Heren 3 van familieclub Victoria. Na het afronden van HAVO en VWO verhuisde ik naar de Rotterdamse wijk Kralingen om bedrijfskunde te gaan studeren aan de Erasmus Universiteit en te genieten van het studentenleven. Ik houd me met veel plezier naast studie bezig met de organisatie van Rijden tegen Kanker en hoop dat we er net zo’n daverend succes van maken als voorgaande jaren.

Annevi Etienne

Partnerships

+31 6 51424437

partnerships@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Annevi Etienne. Binnen de commissie ben ik verantwoordelijk voor de partnerships en de veiling. Ik ben hierbij verantwoordelijk voor de communicatie met alle aangesloten partners en het vinden van bijzondere ervaringen met externe partijen voor de veiling. Laten we samen kanker te slim af zijn. (St)rijdt u mee?

Itse Kruyt

Partnerships

+31 6 41694886

partnerships@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Itse Kruyt, ben 21 jaar en ben binnen de commissie verantwoordelijk voor de Veiling en Partnerships. Dit houdt in dat ik, samen met Job en Annevi, ervoor ga zorgen dat de veiling minstens een even groot succes wordt als vorig jaar. Wij zullen dit jaar wederom unieke en exclusieve veilingstukken bij elkaar vinden, ook in samenwerking met de andere commissieleden, om zo veel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze groep en onze gezamenlijke motivatie wederom een schitterende editie van Rijden tegen Kanker gaan neerzetten.

Photo’s taken by Roderik van Nispen

Aarzel niet, en neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd om mee te strijden tegen kanker, in de vorm van een deelname aan de rally, het sluiten van een partnership of heb je andere ideeën of feedback? Wij horen het graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  0
  Equipes rally
  0
  Tot nu toe opgehaald
  0
  Totaal opgehaald door Rijden tegen Kanker (tot 2021)