De iconische Wijnhandel Peeters, gelegen aan het Rotterdamse Vasteland, heeft zich met veel plezier verbonden aan Rijden tegen Kanker. De wijnspecialist, opgericht in 1928 en al sinds jaar en dag een begrip binnen én buiten Rotterdam, zal de begeleidende wijnen bij de borrel en diner uitzoeken en tevens een bijdrage leveren aan de veiling die deel uitmaakt van het avondprogramma.

Opgericht door diens grootvader is de winkel tegenwoordig in handen van Moritz Peeters; vervent wijnliefhebber en verhandelaar van de grootste gincollectie in Rotterdam en omstreken. Als zoon én kleinzoon van wijnhandelaars is het proeven en selecteren van wijnen bij Moritz met de paplepel ingegoten, en zo voorziet hij ook graag zijn klanten van mooie verhalen bij iedere verkochte fles.

De eigenaar van de zaak zal zelf op het avondprogramma aanwezig zijn om de begeleidende verhalen bij zijn wijnen te vertellen en natuurlijk mee te genieten van het geweldige evenement waar hij een prachtige bijdrage aan levert. Naast de flessen die zullen worden genuttigd biedt Wijnhandel Peeters Rijden tegen Kanker enkele privéproeverijen aan voor de veiling. Voor meer informatie over Wijnhandel Peeters kunt u de website van de zaak bezoeken, of de facebookpagina bekijken.