Rijden Tegen Kanker Commissie 2022/2023

Janique Kortenhorst

Voorzitter

+31 6 40925204
voorzitter-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Janique Kortenhorst, ik ben 21 jaar oud en zit in het laatste jaar van mijn bachelor geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Aankomend jaar zet ik mij in voor Stichting KWF als voorzitter van de commissie Rijden tegen Kanker 2023. Samen met 7 andere gemotiveerde studenten ga ik dit jaar alles op alles zetten om deze rally ook in Leiden tot een daverend succes te maken zodat we ooit deze vreselijke ziekte kunnen verslaan.

Marlot Arnold

Secretaris 

+31681501927
Secretaris-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Marlot Arnold, ik ben 21 jaar oud en zit in het derde jaar van de studie Pedagogische Wetenschappen. Ik kijk er enorm naar uit om me dit jaar met mijn groep in te zetten voor de eerste editie in Leiden van Rijden tegen Kanker. Als secretaris ben ik dit jaar verantwoordelijk voor alle communicatie rondom de rally en voor de social media van Rijden tegen Kanker Leiden. Ik heb heel veel zin om dit jaar een fantastische rally neer te zetten en hiermee zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding!

Estelle Bienfait

Penningmeester

+31615596853
Penningmeester-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Estelle Bienfait, ik ben 21 jaar en zit in mijn laatste jaar van de bachelor Criminologie. Dit jaar ben ik penningmeester van de commissie Rijden Tegen Kanker 2023 en verantwoordelijk voor alle financiën. Ik kijk er enorm naar uit om dit eerste jaar in Leiden zoveel mogelijk geld op te gaan halen voor het KWF.

Lennard Nijsen

Dagprogramma

+31623834864
dagprogramma-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Lennard Nijsen, ik ben 22 jaar oud en zit in mijn laatste jaar Rechtsgeleerdheid Entrepreneurship & Management en in het tweede jaar van Fiscaal Recht. Dit jaar ben ik de dagvoorzitter van de commissie Rijden Tegen Kanker 2023. Ik kijk er enorm naar uit om het voor de eerste keer in Leiden te organiseren en zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

Isabel Hartevelt

Avondprogramma

+31652311618
avondprogramma-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Isabel Hartevelt, ik ben 21 jaar en zit nu in mijn laatste jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Leiden. Aankomend jaar ben ik verantwoordelijk voor het avondprogramma, wat onder andere een diner, veiling en loterij betreft. Ik ben enorm gemotiveerd om mij dit jaar in te zetten voor Rijden tegen Kanker en kijk ernaar uit samen met mijn groep een mooi bedrag op te halen voor het KWF!

Kas van Dam

Partnerships

+31613577798
partnerships-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Kas van Dam, ik ben 21 jaar oud en zit in het laatste jaar van mijn studie Rechtsgeleerdheid & Fiscaal Recht.
Aankomend jaar ben ik – samen met Luna en Tijn – verantwoordelijk voor de partnerships van de commissie Rijden Tegen Kanker 2023. Ik kijk er enorm naar uit om voor de eerste keer dit evenement in Leiden te organiseren en geld op te halen voor KWF.

Luna Contreras Gimenez

Partnerships

+31634827128
partnerships-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Luna Contreras Gimenez, ik ben 22 jaar en studeer Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Dit jaar ben ik, samen met Kas en Tijn verantwoordelijk voor de functie partnerships. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn andere commissiegenoten dit fantastische evenement te organiseren en ben onwijs gemotiveerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF om hopelijk ooit een eind aan deze vreselijke ziekte te kunnen maken.

Tijn Lammers 

Partnerships

+31681255152
partnerships-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Tijn Lammers, ik ben 21 jaar en studeer Rechtsgeleerdheid – Entrepreneurship & Management aan de Universiteit Leiden. Aankomend jaar ben ik samen met Kas en Luna binnen de commissie Rijden Tegen Kanker verantwoordelijk voor de partnerships. Ik kijk ernaar uit om me dit jaar in te zetten voor stichting KWF!

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd om mee te strijden tegen kanker, in de vorm van een deelname aan de rally, het sluiten van een partnership of heeft u andere ideeën of feedback? Wij horen het graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  0
  Equipes rally
  0
  Editie 2022 opgehaald
  0
  Totaal opgehaald door Rijden tegen Kanker



  Breestraat 50,
  2311 CS Leiden