top of page

Rijden Tegen Kanker Leiden

De dag dat we samen (st)rijden tegen kanker

De rally Rijden tegen Kanker vindt op 28 september 2024 voor de tweede keer in Leiden plaats. Na de eerste editie in Leiden en vele succesvolle edities in Rotterdam, Utrecht en voor het eerst aankomend jaar ook in Delft, staan er acht gemotiveerde Leidse studenten klaar om een fantastische dag neer te zetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF kankerbestrijding.

RTK logo 2024 (1).png

Overdag

De Rijden tegen Kanker rally bestaat uit een dagrally en een avondprogramma. De dagrally bestaat uit een prachtige route langs de mooiste plekjes rondom Leiden. De rally zal starten op een mooie locatie waarbij u onder het genot van een ontbijt zal worden voorbereid op de rally. U zult tijdens de route worden voorzien van een heerlijke lunch en daaropvolgend een tussenstop waarbij u kunt genieten van onder andere een kop koffie. U zult de route vervolgen naar de finish bij het LUMC waarna het avondprogramma van start zal gaan.

268A9719.jpg
268A9948.jpg

Avond

De dag zal eindigen op Sociëteit Minerva waar we onder het genot van een glas champagne en een oester kunnen napraten over de rally. Het avondprogramma bestaat uit een drie gangen diner, een gastspreker die een persoonlijke verhaal komt delen, een loterij en een spannende veiling. We sluiten uiteraard af met de prijsuitreiking, de bekendmaking van de opbrengst van de dag en een groot feest!

Commissie Leiden 2023/2024

Cineasten_rtk_0019-2.jpg

Willem Vos

Voorzitter

+31 6 11269825
voorzitter-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Willem Vos, ik ben 23 jaar oud en zit in mijn laatste jaar van mijn bachelor Bio-Farmaceutische Wetenschappen aan de Universiteit van Leiden. Aankomend jaar zet ik mij in voor stichting KWF als voorzitter van Rijden Tegen Kanker Leiden 2024. Samen met 7 andere gemotiveerde studenten zullen wij ons uiterste best doen om van de 2e editie van Rijden Tegen Kanker Leiden een fantastisch evenement te maken zodat we een stapje dichterbij de genezing van deze afschuwelijke ziekte komen.

Cineasten_rtk_0036-2.jpg

Anne van de Vorst

Secretaris

+31 6 27827393
secretaris-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Anne van de Vorst, ik ben 21 jaar oud en ik volg momenteel de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Als secretaris ben ik dit jaar verantwoordelijk voor alle communicatie rondom de rally en voor de social media van Rijden tegen Kanker Leiden. Ik hoop een geweldige dag en een mooie rally neer te zetten met mijn mede commissieleden en hiermee zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding!

Cineasten_rtk_0011-2.jpg

Ocke Moulijn

Penningmeester

+31 6 40952525
penningmeester-leiden@rijdentegenkanker.nl

Hoi! Mijn naam is Ocke Moulijn, ik ben 22 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar Bestuurskunde aan Universiteit Leiden. Daarnaast zal ik dit jaar penningmeester zijn voor de Rijden tegen Kanker rally van Leiden. Ik kijk erg uit naar de organisatie van de tweede rally van Leiden dit jaar en hoop jullie allemaal volgend jaar september te zien!

Cineasten_rtk_0021-2.jpg

Mijn naam is Olivier Pruymboom, ik ben 24 jaar oud en doe nu een Pre-master voor de richting Culture, Organization & Management op de Vrije Universiteit van Amsterdam. Dit jaar ben ik de dagvoorzitter van de commissie Rijden Tegen Kanker 2024. Mijn belangstelling voor klassieke auto’s in combinatie met de intrinsieke motivatie om mijzelf in te zetten voor kankerbestrijding, heeft ervoor gezorgd dat de drijfveer voor de aankomende editie van “’Rijden Tegen Kanker Rally’’ erg hoog ligt. Ik kijk er enorm naar uit om de tweede editie in Leiden te organiseren. 

Olivier Pruymboom

Dagprogramma

+31 6 15524160
dagprogramma-leiden@rijdentegenkanker.nl

Cineasten_rtk_0032-2.jpg

Sarah Verheijden

Avondprogramma

+31 6 46844348
avondprogramma-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Sarah Verheijden, ik ben 22 jaar oud en studeer psychologie aan de Universiteit van Leiden. Binnen de Rijden tegen Kanker Commissie is mijn functie avondvoorzitter, ik ben op 28 september verantwoordelijk voor het diner, de veiling en de loterij. Ik kijk er naar uit om mij aankomend jaar samen met mijn groep in te zetten voor het KWF en een prachtige dag neer te zetten!

Cineasten_rtk_0013-2.jpg

Valentijn Hoffman

Partnerships

+31 6 29738564
partnerships-leiden@rijdentegenkanker.nl

Mijn naam is Valentijn Hoffman, ik ben 21 jaar oud en ik studeer Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden. Aankomend jaar ben ik – samen met Annemijn en Lotte – verantwoordelijk voor de partnerships van de Commissie Rijden Tegen Kanker 2024. Ik kijk er enorm naar uit om voor de tweede keer dit geweldige evenement in Leiden te organiseren en geld op te halen voor KWF.

Cineasten_rtk_0044-2.jpg

Mijn naam is Annemijn van Eerden, ik ben 20 jaar en zit in mijn laatste jaar van de bachelor criminologie aan de Universiteit van Leiden. Aankomend jaar ben ik samen met Lotte en Valentijn binnen de commissie Rijden tegen Kanker verantwoordelijk voor de partnerships. Ik heb er enorm veel zin in om een fantastische dag te organiseren en zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF!

Cineasten_rtk_0023-2.jpg

Mijn naam is Lotte Broers, ik ben 22 jaar oud en studeer Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden. Samen met Annemijn en Valentijn ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de partners van Rijden Tegen Kanker 2024. Ik heb enorm veel zin om deze editie tot een groot succes te maken en een mooi bedrag op te halen voor het KWF!

Annemijn van Eerden

Partnerships

+31 6 37142344
partnerships-leiden@rijdentegenkanker.nl

Lotte Broers

Partnerships

+31 6 47033933
partnerships-leiden@rijdentegenkanker.nl

Partner worden? 

Bent u geïnteresseerd om mee te strijden tegen kanker, in de vorm van een deelname aan Rijden tegen Kanker, het sluiten van een partnership of heeft u andere ideeën of feedback? Wij horen het graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt voor het invullen,we nemen spoedig contact op.

bottom of page