ELKE EURO TELT

Rijden tegen Kanker is een rally die jaarlijks in meerdere steden wordt georganiseerd om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. De Rijden tegen Kanker Commissie Leiden bestaat uit acht studenten, allen lid van L.S.V. Minerva, die zich enorm inzetten om een geweldige eerste Rally in Leiden neer te zetten. 

Rijden tegen Kanker is al zes keer georganiseerd in Rotterdam en heeft in 2022 voor de eerste keer in Utrecht plaatsgevonden. Afgelopen jaar is in Rotterdam en Utrecht samen €227.283,06 opgehaald. Aankomend jaar zal de rally ook in Leiden plaatsvinden en Rijden tegen Kanker wordt daarmee zelfs de grootste rally van Nederland!

Het evenement zal beginnen met een rally en daarna zal een fantastisch driegangendiner volgen met aansluitend een veiling en loterij. Wij zullen ons een jaar lang hard maken om een onvergetelijk evenement neer te zetten op 23 september 2023. (St)rijd jij mee? 

partnerships
onze missie
de Rally
0
Equipes rally
0
Editie 2022 opgehaald
0
Totaal opgehaald door Rijden tegen KankerONZE ACTIES

Wij stropen onze mouwen op voor KWF

STRIJD MEE TEGEN KANKER

Als we samen de mouwen opstropen komen we steeds dichterbij de dag dat niemand meer overlijdt aan kanker. Strijd jij mee?

DONEER
STRIJD MEE