Terug naar Over Ons

Mijn functie van penningmeester houdt in dat ik dit jaar zorg ga dragen voor al het geld wat wij als commissie ophalen voor KWF. We streven gezamenlijk naar een heel mooi bedrag voor KWF Kankerbestrijding en daarvoor zullen we allemaal ons uiterste best doen. Zeker nu we dit jaar ons lustrum vieren, willen we gaan voor een maximaal resultaat.

Een aantal jaren geleden werd ik zelf geconfronteerd met kanker binnen mijn gezin. Dit was een heftige tijd met veel spanning en verdriet. Een periode van vele ziekenhuisbezoeken en verschillende behandelingen. Doordat ik de ziekte van dichtbij heb meegemaakt, weet ik heel goed wat voor impact dit kan hebben op iemands leven, maar zeker ook op het hele gezin. Er zijn nog steeds veel te veel mensen die geconfronteerd worden met deze ziekte en daartegen wil ik middels de Rijden tegen Kanker rally mijn steentje bijdragen. 

KWF Kankerbestrijding haalt geld op voor onderzoek naar genezingsmethoden, maar besteedt ook veel aandacht aan het draaglijker maken van het leven met kanker. Kanker is een ziekte die ons allemaal wel een keer raakt. Iedereen kent (jammer genoeg) wel iemand die lijdt aan deze rotziekte. Daarom is het belangrijk dat er zo veel mogelijk geld opgehaald wordt zodat er in de toekomst hopelijk steeds meer mensen kunnen genezen van kanker. Dankzij de huidige behandelmethoden heeft mijn familie gelukkig kanker overwonnen. Ik weet dus uit eigen ervaring dat het geld dat wij nu ophalen voor onderzoek naar deze ziekte zeker een verschil kan maken!

Ik kijk heel erg uit naar aankomend jaar en weet zeker dat we met onze commissie een geweldige lustrumeditie gaan neerzetten met de Rijden tegen Kanker rally op zaterdag 18 september 2021. We gaan voor een ongekend hoog sponsorbedrag!