top of page
268A8858.jpg

De inschrijvingen voor Rijden tegen Kanker Leiden zijn geopend!

 

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor Rijden tegen Kanker Leiden op zaterdag 28 september 2024.

Bij de inschrijving dient u direct te betalen. U ontvangt binnen een uur een bevestiging van de betaling via e-mail, uw factuur wordt z.s.m. verzonden. De inschrijfkosten voor de rally + avondprogramma (2 personen) zijn onderverdeeld in de standaard kosten en een donatie waar u uit 4 opties kunt kiezen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op secretaris-leiden@rijdentegenkanker.nl. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Deelnemer 1

Deelnemer 2

Factuurgegevens
Kies een optie (€)

Bedankt voor uw inschrijving!

*Bij het inschrijfbedrag voor de 'reguliere' equipe van €450 zit een donatie inbegrepen van €185 (eerste optie). De overige €265 zullen wij gebruiken voor de organisatie van het evenement. Mocht er van de €265 een restbedrag overblijven na de organisatie, dan zal dit worden toegevoegd aan de donatie aan KWF Kankerbestrijding. Het bedrag wat u doneert is een gift dus fiscaal aftrekbaar.

Vorig jaar bleek er de behoefte te bestaan vanuit deelnemers om een grotere donatie te doen bij de inschrijving. Om aan deze wens te voldoen, hebben wij bovenstaande opties toegevoegd. Het bedrag van €265 dat wij gebruiken voor de organisatie is bij alle opties gelijk. U bent uiteraard vrij om de optie te kiezen waar u zich comfortabel bij voelt. Alvast bedankt voor uw deelname!

bottom of page