Terug naar Partnerships
Terug naar Veiling

Wat ooit begon als stiekem huisfeestje van een stel vrolijke tieners is inmiddels uitgegroeid tot een eventorganisatie die jaarlijks meer dan 50.000 bezoekers een glimlach op het gezicht tovert. Happy Feelings is de huiskamer zacht gezegd ontgroeid, maar het vrije, persoonlijke en bovenal vrolijke karakter van een huisfeest staan voor organisator en oprichter Joep de Bruin nog altijd aan de basis. 

Na die succesvolle eerste editie van Happy Feelings -in de huiskamer van zijn ouders- begint het bij Joep te kriebelen. Met een eigen drive-in show en als vaste DJ op school- en hockeyfeesten lijkt de stap om eigen feesten te organiseren een logische. Bovendien mist hij in het toenmalig aanbod van het stedelijk nachtleven een flinke dosis vrolijkheid. Hij mist de motivatie bij organisaties om iets unieks neer te zetten, om van een uitgaansavond meer te maken dan een headliner en een geluidsysteem alleen. De gedecideerde enthousiasteling haalt zijn concept naar de stad en neemt zich voor om met Happy Feelings iedereen van het gevoel van die magische eerste editie te laten proeven. 

En dat lukt. Al snel wordt Happy Feelings zó populair dat niet alleen de club maar ook Amsterdam te klein wordt. De ervaren Mer Hajbarati blijkt de ideale persoon om met Happy Feelings de volgende stap te zetten. Mer is op de middelbare school al drukker met het organiseren van feesten dan met huiswerk, maar verhuist toch onder het mom van een studie naar Amsterdam. Al snel kruipt het bloed waar het niet gaan kan: als tourmanager van Quintino en gegrepen door de Amsterdamse nacht ziet Mer daglicht noch schoolbank. Met Hatseklats, Verknipt en later LOBI pakt hij ook het organiseren van feesten weer op, en in 2014 loopt hij Joep tegen het lijft. Het is ‘liefde’ op het eerste gezicht. Ze herkennen elkaar in hun vrolijkheidsmissie en Mer sluit zich aan bij Happy Feelings. En dan gaat het hard. Samen maken de vrienden van Happy Feelings een vrolijkheidskaravan die zich uitstrekt over heel Nederland. Bovendien schrijven ze 2 festivals bij aan hun dan al imposante resumé. 

Met meer dan 80 events per jaar en een eerste succesvolle editie in London lijkt het bruisende Happy Feelings aan de vooravond te staan van een internationaal avontuur, en maakt van de huiskamer van Joeps ouders meer mensen blij dan iemand had kunnen voorspellen.

En jij kan vier kaarten winnen met de ledenloterij! Ben je er bij?

Benieuwd naar Happy Feelings evenementen? Klik hier!