Terug naar Partnerships
Terug naar Veiling

Unieke schoenen van hofleverancier steeds geliefder bij modebewuste man

Greve schoenen, op maat gemaakt vakmanschap

De meest stijlvolle en superieure herenschoen van Nederland komt zonder twijfel van schoenfabriek H. Greve in Waalwijk. Daar waar schoenen nog met de hand én op maat gemaakt worden.

Greve Schoenen staat van oudsher bekend om zijn traditionele herenschoen en mocassins. Maar de modebewuste man heeft Greve ook ontdekt. Onder de vierde generatie is het familiebedrijf zich meer gaan toeleggen op  trends en marketing, vertelt Jos-Jan Greve. “Ons label past voortaan bij meerdere gebruiksmomenten. Niet meer alleen de chique schoen voor op het werk, maar ook footwear in een business casual omgeving, voor vrije tijd en op de golfbaan.”

Ook bestaat de mogelijkheid om herenschoenen op maat te laten maken. “Hiervoor meten we voeten zorgvuldig op en maken we een unieke leest. Maatschoenen van Greve zijn het hoogst haalbare voor de echte liefhebber van stijlvolle en superieure schoenen. Meer dan een eeuw ervaring in design, de beste materialen en goede kennis van de voet komen hierin samen.”  Maatwerk is verkrijgbaar in de leestbreedte F (smal) t/m L (zeer breed) en in de maat 37 t/m 48.

Wie ooit een schoen op maat liet maken, kan zijn eigen leest bij Greve terugvinden. “Die bewaren we. Klanten hoeven zo niet speciaal langs te komen om nieuwe schoenen aan te laten meten.” Wie denkt dat alleen mannen met moeilijke voeten bij Greve aankloppen, heeft het mis. Het aantal heren dat in een unieke op maatgemaakte schoen rond loopt, neemt toe. “De moderne man is meer met zijn uiterlijk bezig. Permitteert zich voortaan duurzame en exclusieve spullen.” En dat een Greve schoen die gewenste kwaliteiten bezit, blijkt wel uit de levensduur van het schoeisel. “We selecteren dan ook alleen het allerbeste kwaliteitsleer van koeien uit de Alpengebieden. Hun huid is bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals in de bergen.”

Naast de Greve maatwerkafdeling kunt u ook in onze Greve Store een zeer uitgebreide seizoens-collectie bekijken. Van sportief tot aan geklede schoenen in de maat 39 t/m maat 47 op voorraad.

Schoenfabriek H. Greve BV

Zanddonkweg 1

5144 NX  Waalwijk

0416-332880

www.greve.nl

info@greve.eu

Openingstijden;

Maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00uur

Vrijdag van 9.00 tot 16.00uur

Zaterdag van 9.30 tot 13.00uur (alleen op afspraak)