Terug naar Over Ons

Afgelopen jaar heb ik meegemaakt hoe machteloos de verschrikkelijke ziekte je kan laten voelen. Toen ik te horen kreeg dat mijn moeder ziek was, merkte ik hoe graag ik iets wilde doen om haar te helpen. Op dat moment was het enige wat ik kon doen, was er voor haar zijn en goede moed te houden. Dankzij de vele onderzoeken die gedaan zijn naar kanker, kreeg ik een maand na het vreselijke nieuws al te horen dat, na de nodige operatie, mijn moeder volledig genezen was. 

Helaas was de blijdschap over de genezing van mijn moeder van korte duur. Nogmaals kwam de rotziekte veel te dichtbij en ditmaal bij mijn beste vriendin. Toen pas merkte ik hoe machteloos ik me echt voelde. De vreselijke periode die haar hoe dan ook al te wachten stond, werd door corona nog veel zwaarder. Maanden kon er niemand, buiten haar familie, bij haar zijn omdat haar immuunsysteem zodanig was aangetast door de chemo. Ik wilde iets betekenen voor haar en gezien dat niet op de normale manier kon, heb ik besloten dat ik me via deze commissie wilde inzetten om de strijd tegen kanker aan te gaan. Ondanks dat zij een vreselijke tijd heeft moeten doorstaan, ben ik afgelopen jaar nog nooit zo blij geweest met de huidige geneeskunde. Een halfjaar later kon ik genieten van het feit dat ik weer bij dicht bij haar kan zijn. 

Helaas zijn er nog steeds teveel mensen die niet geholpen kunnen worden en daarom is het enorm belangrijk dat er meer onderzoek gedaan wordt om ook deze mensen te redden. Ik kijk er heel erg naar uit samen met mijn gemotiveerde commissie een prachtige dag neer te zetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF!