Gevolgen Rijden tegen Kanker rally 19 september 2020 door uitbraak COVID-19

Laatste update: 15 mei 2020

In de afgelopen weken zijn de maatregelen om de verspreiding van het virus te beperken verlengd. Zo zijn onder andere alle evenementen tot en met 1 september definitief afgelast. 

Gezien de huidige maatregelen en de onzekerheid omtrent de periode na 1 september, zijn wij van mening dat het doorzetten van de voorbereidingen voor ons en de sponsoren een te groot financieel risico vormt. Door COVID-19 verkeren de sponsoren in grote onzekerheid, waardoor zij niet dezelfde input kunnen garanderen als voorgaande jaren. Daarnaast zou de rally op een andere manier ingevuld moeten worden dan onze vaste deelnemers van ons gewend zijn, denk aan op anderhalve meter afstand dineren, een beperkt aantal deelnemers en de daarmee gepaarde logistieke en organisatorische problemen. Helaas zou dit volgens ons te veel afdoen aan de sfeer van de dag en zijn wij genoodzaakt om de voorbereidingen van de rally te staken. Om deze reden hebben wij besloten om de rally Rijden tegen Kanker 2020 af te gelasten.

Wij zijn zeer teleurgesteld dat de lustrumeditie van Rijden tegen Kanker geen doorgang vindt. De rally zal een jaar worden uitgesteld en plaatsvinden op 18 september 2021. Wij hopen u in 2021 te te zien bij de mooiste rally van Nederland en samen bij te dragen aan KWF.

Wij vragen om uw begrip en wensen iedereen een goede gezondheid toe.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met ons team. Zij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.