top of page

Partnerships 2024

Samen staan we sterker

Hoe wordt u partner?
Rijden tegen Kanker staat open voor alle vormen van sponsoring, hoe groot of klein deze ook is. Wij hebben een breed scala aan partners met een groot netwerk van verschillende bedrijven. Dit maakt ons evenement en de waarde die wij kunnen toevoegen aan uw bedrijf uniek. Het partnerschap wordt snel bereikt en kan via verschillende wegen, zoals:
 

  • Gelddonaties;

  • Product of dienst sponsoring;

  • Bijdrage of deelname aan sportactiviteiten (zoals de Rotterdamse Bruggenloop).
     

We delen onze partners in verschillende niveaus in, waarbij platinum vaak een substantiële bijdrage vertegenwoordigt. Vorig jaar heeft Rituals, een platinum sponsor, producten gedoneerd voor onze goodiebags tijdens het event. Daarnaast doneert een ‘Vrienden van’ sponsor vaak in natura, zoals een diner aan huis of een hotelovernachting. Bij vragen kunt u een mail sturen naar: partnerships-rotterdam@rijdentegenkanker.nl

Klik hier voor een overzicht van de partners van 2023.

Platinum 

Rituals_Cosmetics_logo.png

Goud

Capital at work logo.jpeg

Zilver

Procter_&_Gamble_logo.svg.png

Brons

PCR_dealer-sponsoring-logo-two-line(1).jpg

Vrienden van 

Van Heijster logo(1).jpg
Van Linschoten Gin logo.png
Den toom logo-1.webp
Vreugdenhil logo.png
Hotel Haarhuis logo.png
Morgan and Mees logo.png

Partner worden? 

Bent u geïnteresseerd om mee te strijden tegen kanker, in de vorm van een deelname aan de rally, het sluiten van een partnership of heeft u andere ideeën of feedback? Wij horen het graag! Vul onderstaand formulier in of mail naar partnerships-rotterdam@rijdentegenkanker.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt voor het invullen,we nemen spoedig contact op.

bottom of page