Terug naar Partnerships
Terug naar Veiling

Een geweldige toevoeging aan het al zo mooie vooruitzicht: Jan van Dobben, chef-kok van Michelin sterrenrestaurant Amarone, komt het diner bereiden van Rijden tegen Kanker. Hij zal de deelnemers van het avondprogramma verwennen met zijn culinaire hoogstandjes. Na een lange dag over de afgelegen wegen van Nederland kunt u rustig bijkomen onder het genot van een verrukkelijk driegangendiner.

In 2007, één jaar na opening, beloonde Michelin de klassieke Franse keuken al met haar ster. Sindsdien heeft Amarone haar bekroning niet meer af hoeven staan.

Chef Jan van Dobben is daarnaast beloond door eigenaar te worden van het sterrenrestaurant op de Meent. Hij werd bij het initiële gesprek over Rijden tegen Kanker direct enthousiast over het idee en besloten al snel om zich te willen verbinden aan de rally. Zodoende worden zij, voor de vierde keer op een rij, een schitterende toevoeging aan een steeds mooier uitziend programma.

Meer weten over Amarone? Klik hier!