Terug naar Over Ons

Dit jaar is het lustrumjaar voor de rally “Rijden tegen Kanker”, met al vier enorm succesvolle edities is het dit jaar aan onze commissie om er wederom een daverend succes van te maken. Het lustrumjaar in ogenschouw nemend, willen wij ervoor zorgen dat de 5e rally eentje wordt met een gouden rand. Los van het feit dat er elk jaar een fantastisch bedrag wordt opgehaald, is het voor elke deelnemer een dag om nooit meer te vergeten. Afgelopen rally was ik als ondersteuning aanwezig, om de commissie te assisteren en om de sfeer te proeven. Zelfs voor mij was het een dag om nooit te vergeten en begon het al helemaal te kriebelen om dit fantastische evenement volgend jaar te organiseren.

Mijn motivatie voor het organiseren van de rally is ontstaan doordat ik dierbaren verloren ben aan kanker. Mijn opa is een jaar geleden gestorven en mijn oma een half jaar geleden aan de gevolgen van deze verschrikkelijke ziekte. Ook is er bij verscheidene ouders van mijn vrienden en kennissen van familie kanker geconstateerd. Ondanks het feit dat het verlies van mijn opa en oma een groot verdriet was, evenals de anderen in mijn directe omgeving, wil ik niet bij de pakken neer zitten maar juist een vuist maken tegen deze ziekte. Met het geld dat opgehaald wordt kan een hoop onderzoek gedaan worden, zodat we stukje bij beetje dichterbij een wereld zonder kanker komen.

Ik kijk er enorm naar uit om deze dag neer te zetten. Daarnaast ben ik erg blij dat ik mijn steentje kan bijdragen om deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit te helpen.