Terug naar Over Ons

Naast mijn studie zal ik mij dit jaar inzetten voor het goede doel en zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor het Koningin Wilhelmina Fonds. Dit doe ik omdat kanker doodsoorzaak nummer 1 in Nederland is. Vrienden, familieleden, vele moeten de strijd aangaan met kanker, maar liefst 1 op de 3 mensen krijgt ooit kanker. Helaas soms zonder succes. Mijn commissiegenoten en ik zijn dan ook ontzettend gemotiveerd om dit jaar weer een onvergetelijke dag neer te zetten en voelen ons vereerd dat wij op deze manier ons steentje kunnen bijdragen.

Binnen de commissie ben ik verantwoordelijk voor het dagprogramma. Dit houdt in dat ik van ‘s ochtends vroeg tot de aankomst op de sociëteit verantwoordelijk ben voor de rally en alles wat daarbij komt kijken. Mijn commissie en ik zetten ons een jaar lang in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de bestrijding van kanker. Dit houdt in tegen de genezing en voorkoming van kanker, maar ook onderzoek naar het leven na kanker.

Met uw bijdrage komen we samen dichterbij de dag dat kanker geen rol meer hoeft te spelen in menig leven. Ik kijk er dan ook graag naar uit om allen u 19 september 2020 te zien!