Terug naar Over Ons

Binnen de commissie Rijden Tegen Kanker 2020 ben ik verantwoordelijk voor het avondprogramma na onze rally op 19 september 2020. Het avondprogramma is het moment waarop men onder het genot van een diner gemaakt door sterrenchef’s, kan nagenieten van een prachtige dag. Een dag waarop men samen heeft gestreden om zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Het is tevens het moment waarop men de ruimte krijgt om bijzondere en vaak heftige verhalen met elkaar te delen. Wij proberen elk jaar een spreker te vragen welke zijn/haar vaak persoonlijke verhaal met de aanwezigen wil delen. Mede door dit alles is het avondprogramma een belangrijk onderdeel van de rally.

Met meerdere evenementen door het jaar heen, werken wij met een groep van 8 enthousiaste studenten samen toe naar de rally. Iedereen heeft zijn eigen beweegredenen om bij te dragen aan dit goede doel. Kanker is sinds 2007 een groot onderdeel geworden van mijn familie. Met het verlies van eerst mijn opa en later mijn tante, is deze ziekte helaas veel te dichtbij gekomen.

Het kunnen bijdragen aan onderzoek naar de genezing van deze ziekte zal er niet voor zorgen dat mijn opa en tante terug zullen komen. Voor hen komt deze hulp te laat. Echter biedt het mij wel de kans om mensen te helpen die wel nog de kans hebben om hun strijd te winnen. Met het steunen van KWF Kankerbestrijding steunen wij meteen hun doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Ik zal mij dan ook een jaar lang hard maken om ook dit jaar weer een prachtige dag neer te zetten om op deze manier zo veel mogelijk geld op te halen tijdens de 5e editie van Rijden Tegen Kanker voor KWF Kankerbestrijding.

Graag komt ik met u in contact mocht u eventuele vragen, opmerkingen of suggesties hebben!