Terug naar Over Ons

Mijn functie als penningmeester houdt in dat ik mij dit jaar bezig ga houden met al het geld dat wij gaan ophalen voor KWF. Ik kijk er erg naar uit om mijn studie te combineren met deze commissie en om met mijn andere commissiegenoten een fantastische dag neer te zetten!

Steeds meer mensen worden van dichtbij geconfronteerd met de ziekte kanker. Helaas heeft deze rotziekte ook het leven van mijn moeder overgenomen. Vijf jaar lang heeft zij gestreden om deze ziekte te verslaan. Drie jaar geleden is zij helaas overleden aan een extreme uitzaaiing van baarmoederhalskanker. Dit heeft natuurlijk veel invloed op mij en mijn familie gehad.

In dit proces heb ik meegemaakt dat er veel experimenten bestaan waaraan zieke mensen kunnen deelnemen. Toch hebben dit soort behandelingen helaas niet bij iedereen zijn werking. Het is dan ook belangrijk dat er meer onderzoek gedaan kan worden om zo uiteindelijk meer mensen te kunnen genezen. Ik hoop dat hierdoor steeds minder mensen een dierbare hoeven te verliezen aan deze ziekte.

Het verlies van mijn moeder is natuurlijk de belangrijkste reden dat ik heel graag een steentje wil bijdragen aan het bestrijden van deze ziekte. We gaan er dan ook alles aan doen om deze dag tot een daverend succes te maken en hopen zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF!