Terug naar Over Ons

Deze commissie ben ik niet zonder reden gaan doen. Op mijn achtste ben ik mijn moeder verloren aan borstkanker. Zes jaar lang heeft zij gestreden maar uiteindelijk niet gewonnen. Dit van zo dichtbij meemaken heeft een grote impact gehad. Vorig jaar ben ik twee tantes aan kanker verloren. De een had baarmoederhalskanker en de ander darmkanker. Beiden zijn slechts 69 jaar geworden. Ditmaal had ik de hoop dat de geneeskunde verder ontwikkeld zou zijn dan in de tijd dat mijn moeder ziek was. Ongetwijfeld is dit ook zo, maar het is voor hen niet ver genoeg geweest. 

Dit jaar zet ik mij in om samen met jullie te zorgen dat dit wel zo gaat zijn zodat anderen zo’n verlies niet hoeven meemaken. Met het verlies in mijn achterhoofd streef ik er dit jaar naar om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding want het is zo belangrijk dat er meer onderzoek gedaan kan worden naar de bestrijding van deze ziekte. Tevens is dit jaar de lustrumeditie van Rijden tegen Kanker en wij hopen dan ook een recordbedrag op te halen voor KWF Kankerbestrijding!