Veiling

Veiling Rijden tegen Kanker 2018

Dit jaar zal tijdens het avondprogramma van de rally weer een veiling worden gehouden met spraakmakende en bijzondere items. Alle opbrengsten van de veiling gaan naar KWF Kankerbestrijding. U kunt deze pagina in de gaten houden om op de hoogte te blijven van de items die beschikbaar zullen worden gesteld.

Golfen op The Dutch voor 4 personen

Dé kans om op golfbaan The Dutch te spelen, de mooiste golfbaan van Nederland. Afgelopen jaren is de The Dutch het toneel geweest van prestigieuze evenement de KLM Open, waar Joost Luijten vorig jaar de winst in de wacht sleepte.

Diverse wijn- en champagneflessen van Wijnhandel Peters

Exclusieve  wijn- en champagneflessen die geselecteerd zijn door Moritz Peters speciaal voor deze veiling.

Dagtocht op zeiljacht Anna van Oranje

Een dagtocht op een luxe klipper voor 30 personen over de Nederlandse wateren, inclusief vergaderzaal die geschikt is voor productpresentaties, meetings, trainingen en workshops.

De voorstelling van Jochem Myjer - Adem in, Adem uit voor 2 personen

Twee kaarten voor de succesvolle voorstelling Adem in, Adem uit van Jochem Myjer. Aansluitend aan de voorstelling zal een meet and greet met Jochem Myjer plaatsvinden waarna u in uw eigen auto naar huis wordt gereden.

Naar huis worden gereden in uw eigen auto

Alle chauffeurs van veilingitems worden aangeboden door Sjauf. Daarnaast kan na afloop van de rally een chauffeur worden besteld via de Sjauf app met vertrekadres "Rijden tegen Kanker" waardoor 20% van de opbrengst ten goede komt van KWF kankerbestrijding.

Diner voor 2 op Vuurtoreneiland

Een diner voor 2 op Vuurtoreneiland met een table d’hôte
menu 5-gangen inclusief wijn- bier- sap arrangement. In de koudere maanden wordt er gegeten in het Winterrestaurant in het fort, en zoeken we intimiteit en warmte op, met een haardvuur en een
deken.

Vuurtoreneiland in de winter is verstild en ruig. Donkerte, de
vuurtoren, geluiden van vogels in de verte. In de bomvrije kazerne waar
voorheen 90 manschappen gelegerd waren om de hoofdstad te beschermen
tegen Pruisische invallen (kustbatterijbijdrugerdam.nl) is nu ons winterrestaurant. Met een deken, kaars en haardvuur is de sfeer intiem. Onze keuken is net als in 1893 volledig houtgestookt, er wordt gekookt naar het koudere karakter van het seizoen. Er wordt weinig geoogst nu. Wintergroenten en in de zomer ingemaakte groenten zijn schaarser, de nadruk ligt meer op vlees en vis. Stoven, grillen, rook en vuur dicteren de smaken. Het eten is uitgebreid en geeft ruimte voor een goed gesprek, verdieping en intiem samen zijn. Met een lantaarn en een warme jas kan je tussen de gangen door ook de ruigte in, bij het kampvuur of een rondje eiland en luisteren naar de stilte. De tocht met de veerboot is knus en meer een varende bruine kroeg.

Geheel verzorgde reis naar de Monaco GP voor 2 personen

Tijdens de veiling zal een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar Monaco tijdens de jaarlijkse Grand Prix worden geveild! De Monaco GP staat bekend als een van de meest prestigieuze races in de autosport.

Vanaf het terras van Café de Paris kunt u met twee personen op zondag 26 mei 2018 genieten van de Formule 1 race. Onder het genot van een 3 gangen lunch inclusief fles wijn, kunt u de race van dichtbij meebeleven.

In het arrangement zitten in begrepen twee vliegtickets, 3 hotelovernachtingen in een 4 sterren hotel. En uiteraard prachtige plaatsen voor de Grand Prix op zondag.