Veiling

Veiling Rijden tegen Kanker 2018

Dit jaar zal tijdens het avondprogramma van de rally weer een veiling worden gehouden met spraakmakende en bijzondere items. Alle opbrengsten van de veiling gaan naar KWF Kankerbestrijding. U kunt deze pagina in de gaten houden om op de hoogte te blijven van de items die beschikbaar zullen worden gesteld.

Golfen op The Dutch voor 4 personen

Dé kans om op golfbaan The Dutch te spelen, de mooiste golfbaan van Nederland. Afgelopen jaren is de The Dutch het toneel geweest van prestigieuze evenement de KLM Open, waar Joost Luijten vorig jaar de winst in de wacht sleepte.

Diverse wijn- en champagneflessen van Wijnhandel Peters

Exclusieve  wijn- en champagneflessen die geselecteerd zijn door Moritz Peters speciaal voor deze veiling.

Dagtocht op zeiljacht Anna van Oranje

Een dagtocht op een luxe klipper voor 30 personen over de Nederlandse wateren, inclusief vergaderzaal die geschikt is voor productpresentaties, meetings, trainingen en workshops.

 

De voorstelling van Jochem Myjer - Adem in, Adem uit voor 2 personen

Twee kaarten voor de succesvolle voorstelling Adem in, Adem uit van Jochem Myjer. Aansluitend aan de voorstelling zal een meet and greet met Jochem Myjer plaatsvinden waarna u in uw eigen auto naar huis wordt gereden.

Naar huis worden gereden in uw eigen auto

Wanneer er een chauffeur bij het veilingstuk zit, wordt deze aangeboden door Sjauf. U wordt dan na het veilingstuk gratis naar huis gebracht in uw eigen auto. Ook kunt u na het evenement met korting naar huis gereden worden in uw eigen auto. Wanneer u van deze service gebruik wil maken, dient u contact op te nemen met Sjauf. Zij zorgen ervoor dat de korting teruggestort wordt op uw credit card!

Diner voor 2 op Vuurtoreneiland

Een diner voor 2 op Vuurtoreneiland met een table d’hôte menu 5-gangen inclusief wijn- bier- sap arrangement. In de koudere maanden wordt er gegeten in het Winterrestaurant in het fort, en zoeken we intimiteit en warmte op, met een haardvuur en een
deken.

Vuurtoreneiland in de winter is verstild en ruig. Donkerte, de vuurtoren, geluiden van vogels in de verte. In de bomvrije kazerne waar voorheen 90 manschappen gelegerd waren om de hoofdstad te beschermen tegen Pruisische invallen (kustbatterijbijdrugerdam.nl) is nu ons winterrestaurant. Met een deken, kaars en haardvuur is de sfeer intiem. Onze keuken is net als in 1893 volledig houtgestookt, er wordt gekookt naar het koudere karakter van het seizoen. Er wordt weinig geoogst nu. Wintergroenten en in de zomer ingemaakte groenten zijn schaarser, de nadruk ligt meer op vlees en vis. Stoven, grillen, rook en vuur dicteren de smaken. Het eten is uitgebreid en geeft ruimte voor een goed gesprek, verdieping en intiem samen zijn. Met een lantaarn en een warme jas kan je tussen de gangen door ook de ruigte in, bij het kampvuur of een rondje eiland en luisteren naar de stilte. De tocht met de veerboot is knus en meer een varende bruine kroeg.

Geheel verzorgde reis naar de Monaco GP voor 2 personen

Tijdens de veiling zal een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar Monaco tijdens de jaarlijkse Grand Prix worden geveild! De Monaco GP staat bekend als een van de meest prestigieuze races in de autosport.

Vanaf het terras van Café de Paris kunt u met twee personen op zondag 26 mei 2018 genieten van de Formule 1 race. Onder het genot van een 3 gangen lunch inclusief fles wijn, kunt u de race van dichtbij meebeleven.

In het arrangement zitten in begrepen twee vliegtickets, 3 hotelovernachtingen in een 4 sterren hotel. En uiteraard prachtige plaatsen voor de Grand Prix op zondag.

Bezoek aan champagne Ayala en Bollinger voor vier personen

Op eigen gelegenheid reist u naar Reims. ‘s Middags brengt u een bezoek aan Champagne Ayala voor een tour en tasting. Na de tour heeft u enige tijd om de stad Reims te bezoeken en/of u even op te frissen in uw 4-sterren hotel. ‘s Avonds nodigen wij u uit voor een verzorgd 3 gangen-diner inclusief wijnarrangement in Reims. De volgende dag brengt u een bezoek aan Champagne Bollinger voor een tour en tasting met aansluitende lunch met arrangement in Bollinger.

Gesigneerd Feyenoord thuisshirt 2018

Afgelopen jaar heeft Feyenoord de derde prijs op rij gepakt. Dit keer werd namelijk door Robin van Persie de KNVB Beker de lucht in gehouden. Ook dit jaar doet Feyenoord met een prachtige selectie weer volop mee in de strijd om het kampioenschap en de beker. Deze selectie heeft de tijd genomen om het officiële shirt van Feyenoord te signeren. Daarnaast bevat dit stuk ook het ‘cup fighters’ shirt van afgelopen jaar.

Fly/Drive Experience PAL-V

Wie denkt aan een propeller, denkt meestal aan een helikopter. De PAL-V brengt hier verandering in. De PAL-V is ’s werelds eerste auto die zowel kan rijden als vliegen. Nadat het idee in 1999 was ontstaan, werd de PAL-V in 2017 gelanceerd. Laat u tijdens een rondleiding bij PAL-V in Raamsdonksveer vertellen over de reis die dit bedrijf de afgelopen 20 jaar gemaakt heeft. Hierna krijgt u in de trainingsgyrocopter magni24 de enige fly-drive experience van Nederland!