Veiling

Veiling Rijden tegen Kanker 2017

Dit jaar zal tijdens het avondprogramma van de rally weer een veiling worden gehouden met spraakmakende en bijzondere items. Alle opbrengsten van de veiling gaan naar KWF Kankerbestrijding. U kunt deze pagina in de gaten houden om op de hoogte te blijven van de items die beschikbaar zullen worden gesteld.

Twee greenfees op Golfbaan Broekpolder 18 holes & 9 holes les van Anna van Dam

 

 

Twee greenfees voor 18 holes op de golfbaan Broekpolder. Daarnaast zult u 8 holes les krijgen van Anna van Dam, de beste vrouwelijke pro golfster van Nederland, 17e op de Europese ranking en eenmalig Ladies European Tour winnares.

 

Team Sanya Volvo Ocean Race bedrijfsuitje (12 personen) en weekend (2 personen)

 

 

Twee stoere items op de Volvo Ocean Race boot van Team Sanya waarbij je ervaart hoe het is om onderdeel te zijn van de crew van deze spectaculaire boot.

Gesigneerd thuisshirt Feyenoord, kampioen seizoen 2016/2017

 

 

 

Het uitverkochte Feyenoord thuisshirt van het kampioensjaar gesigneerd door de selectie en trainer Giovanni van Bronckhorst.

 

 

De voorstelling van Jochem Myjer - Adem in, Adem uit voor 2 personen

 

Twee kaarten voor de succesvolle voorstelling Adem in, Adem uit van Jochem Myjer. Aansluitend aan de voorstelling zal een meet and greet met Jochem Myjer plaatsvinden waarna u in uw eigen auto naar huis wordt gereden.

 

 

Diverse wijn- en champagneflessen van Wijnhandel Peters

 

 

 

Exclusieve  wijn- en champagneflessen die geselecteerd zijn door Moritz Peters speciaal voor deze veiling.

 

 

Dagtocht op zeiljacht Anna van Oranje

 

 

Een dagtocht op een luxe klipper voor 30 personen over de Nederlandse wateren, inclusief vergaderzaal die geschikt is voor productpresentaties, meetings, trainingen en workshops.

 

 

6 gangen lunch aan de chef’s table Aan de Zweth voor 4 personen

 

 

Met vier personen kunt u plaatsnemen aan de chef's table van Aan de Zweth voor een zes gangen lunch inclusief wijn arrangement en een chauffeur die u in uw eigen auto na afloop naar huis zal brengen.

Zweefvliegen en 5 gangen diner voor 2 personen

 

 

Een unieke ervaring, een zweefvlucht boven de Veluwe gevolgd door een culinair hoogstaand 5 gangen diner met wijnarrangement.

Golfen op The Dutch voor 4 personen en een gesigneerde polo van Joost Luiten

 

 

Dé kans om op golfbaan The Dutch te spelen, de baan waar Joost Luiten vorig jaar het KLM Open won. U zal ontvangen worden door David van den Dungen, oud international en 3 malig KLM Open deelnemer, die u tips zal geven over The Dutch en uw golfspel.

BMW i8 weekend driving experience

 

 

De sportieve plug-in hybrid auto van BMW om een weekend lang in te rijden. Van 0 tot 100 in 4.4 seconden met een maximumsnelheid van 250 km/h en brandstofverbruik van slechts 2.1 L/100KM.

Defender safari voor 8 personen

 

 

Ervaar de Nederlandse natuur als nooit tevoren. U gaat met 2 landrovers met een gids op safari inclusief een volledig verzorgde barbecue en overnachting in daktenten bovenop de auto’s.

Rib experience Harbour Tour Rotterdam 2 personen

 

Scheur door de Rotterdamse haven en bekijk de hoogtepunten van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen vanaf het water. Vervolgens wordt u afgezet bij Kaat Mossel om te genieten van een diner waarna u naar huis zal worden gereden door een chauffeur in uw eigen auto.

Naar huis worden gereden in uw eigen auto

 

Alle chauffeurs van veilingitems worden aangeboden door Sjauf. Daarnaast kan na afloop van de rally een chauffeur worden besteld via de Sjauf app met vertrekadres "Rijden tegen Kanker" waardoor 20% van de opbrengst ten goede komt van KWF kankerbestrijding.