Rijden tegen Kanker rent de Bruggenloop!

Rijden tegen Kanker rent de Bruggenloop!

Rijden tegen Kanker – Bruggenloop is een initiatief van de organisatie ‘Rijden tegen Kanker’. Waar wij normaal jaarlijks een rally organiseren om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF, nodigen wij nu ook andere sportievelingen uit om te rennen tegen kanker! Dat rennen gebeurt tijdens de Bruggenloop op 9 december in Rotterdam. Wij moedigen alle lopers aan en willen bij voorbaat alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage voor KWF!

Ondertussen hebben al meer dan 60 leden zich ingeschreven om de Bruggenloop Rotterdam te rennen voor Rijden tegen Kanker. De eerste donaties lopen al binnen. Steun jij deze kanjers ook?

https://acties.kwf.nl/rijdentegenkankerbruggenloop?nieuw=1#supporters

Derde editie haalt €74.834,15 op voor KWF

Derde editie haalt €74.834,15 op voor KWF

De derde editie van Rijden tegen Kanker was een grandioos succes! Er is een record bedrag van maar liefst €74.834,15 euro opgehaald voor KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society. Wij zijn ongelofelijk trots dat we dit bedrag volledig kunnen schenken aan de ondersteuning van onderzoek naar de behandeling en preventie van de ziekte kanker.

Wij willen allen sponsoren, deelnemers en vrijwilligers ongelofelijk bedanken voor hun bijdrage. Hopelijk tot volgend jaar!

Lunch bij Werelds aan het Strand

Lunch bij Werelds aan het Strand

De lunch locatie van de derde editie van Rijden tegen Kanker is bekend! Het adembenemende Wereld aan het Strand zal haar deuren openen. De deelnemers  van de rally zullen worden voorzien van een heerlijke lunch met drankjes terwijl zij genieten van een prachtig uitzicht over zee. Het belooft derhalve een geweldige lunch te worden!

Voor meer informatie en meer foto's van deze prachtige locatie, ga naar de website van Werelds aan het Strand!

Burgermeester Aboutaleb zal de rally openen

Burgermeester Aboutaleb geeft startsein van de rally

Met trots kunnen wij mededelen, dat dit jaar, niemand minder dan, Ahmed Aboutaleb aanwezig zal zijn om het startsein geven van de derde editie van Rijden tegen Kanker!

Hij zal de start van de rally afvlaggen, waarna de dag officieel kan beginnen.

Aboutaleb is sinds 2009 burgermeester van Rotterdam. Hij is sindsdien een boegbeeld voor onze stad. Wij zijn dan ook zeer vereerd dat Aboutaleb de tijd vrij maakt om ons evenement officieel in te luiden. Het belooft een prachtige dag te worden!

Bibian Mentel spreekt tijdens avondprogramma

Bibian Mentel spreekt tijdens avondprogramma

Tijdens het avondprogramma zal meervoudig paralympisch kampioene Bibian Mentel vertellen over  haar persoonlijke strijd tegen kanker.

Een vrouw die 9 keer de vreselijke ziekte heeft verslagen maar niet bij de pakken neer zit. Jarenlang heeft zij gestreden om snowboarden op de Paralympische Spelen te krijgen. In 2014 werd het dan eindelijk een officieel  onderdeel op de Spelen en behaalde zij haar eerste gouden medaille. Dit jaar werd in Pyeongchang haar vechtlust bekroond met maar liefst 2 gouden medailles. Naast haar ongelofelijke successen op de Spelen zet zij zich ook in om kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking volop aan het sporten te krijgen.
Bibian's doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig. Wij kijken uit naar haar inspirerende verhaal!

Giraffe Coffee zorgt voor unieke verse koffie tijdens avondprogramma

Giraffe Coffee zorgt voor unieke verse koffie tijdens avondprogramma

Het avondprogramma zal worden voorzien van verse koffie van Giraffe Coffee Roasters. Giraffe is een unieke branderij, die gelooft in een open karakter, wat resulteert in koffie van top niveau. Hun koffie wordt geselecteerd op basis van smaak, balans en complexiteit. Zij zoomen in op elk detail van de koffieketen waardoor ze hun fascinatie voor top-koffie kunnen laten ervaren. Zij worden dan ook jaarlijks met afstand uitgeroepen tot beste koffiebrander van het jaar, door AD-koffietest.

Op 22 september zal barista aanwezig zijn om ieder te voorzien van een heerlijke kop koffie na het diner. En men kennis te laten maken met de ultieme smaakbeleving van Giraffe Coffee Roasters.

Voor meer informatie ga naar de website! 

Unieke wijnen geselecteerd door Wijnhandel Peeters voor KWF

Unieke wijnen geselecteerd door Wijnhandel Peeters voor KWF

Speciaal voor de derde editie van Rijden tegen Kanker heeft trouwe partner Wijnhandel Peeters 12 van zijn beste wijnen geselecteerd. De wijnen zijn uiterst zorgvuldig geselecteerd door de wijnhandelaar op basis van de beste prijs-kwaliteit verhouding. De opbrengst van deze wijnen zal gedeeltelijk naar KWF gaan. Een geweldig uniek initiatief om geld op te halen voor het onderzoek naar kanker.

Bent u benieuwd naar de selectie, ga dan naar speciale Rijden tegen Kanker pagina van Wijnhandel Peeters.

RallyEvents zet spannende rally uit voor aankomend jaar

RallyEvents zet spannende rally uit voor aankomend jaar

De rally zal dit jaar wederom uitgezet worden door RallyEvents . RallyEvents heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in het uitzetten en het verzorgen van de mooiste autorally's. Recent is het contract getekend met Henny Miltenburg, eigenaar van RallyEvents. 

De komende maanden zal RallyEvents bezig zijn met het uitzetten van een spannende en verrassende route voor de derde editie van Rijden tegen Kanker. 

 

Trouwe partner Wijnhandel Peeters bindt zich wederom

Trouwe partner Wijnhandel Peeters bindt zich wederom

Onze trouwpartner Wijnhandel Peeters Wijnhandel Peeters heeft zich wederom onbaatzuchtig gecommitteerd aan de derde editie van Rijden tegen Kanker op 22 september 2018.  De wijnspecialist, opgericht in 1928 en al jarenlang een welbekend begrip binnen én buiten Rotterdam. De wijnspecialist zal op het avondprogramma aanwezig zijn om een begeleidend verhaal te vertellen, bij de door hem met zorg uitgezochte wijnen voor borrel en diner. Hiernaast biedt Wijnhandel Peeters ook privé-proeferijen en enkele flessen aan voor de veiling.

Wij willen Wijnhandel Peeters bedanken voor de trouwe steun en kijken wederom uit naar een mooie samenwerking!