F. Breeman BMW voorziet Rijden tegen Kanker van BMW’s

F. Breeman BMW voorziet de organisatie van BMW's

Nederlands oudste BMW dealer, F. Breeman BMW, levert aan de organisatie van Rijden tegen Kanker drie volgauto´s om zich langs de route van de rally te kunnen begeven. Zo kunnen zij overal zorgen dat alles tiptop in orde is om voor de deelnemers een zo goed mogelijk verloop van de dag te regelen.

De dealership van Breeman is een familiebedrijf dat in 1908 is opgericht door Willem Breeman op de Taborstraat in Rotterdam-Kralingen. Met zijn kleinzoon Frits is inmiddels de derde generatie van de familie Breeman aan het roer, en met succes!

De Rotterdamse BMW magnaat was direct enthousiast over Rijden tegen Kanker, zelfs zo enthousiast dat zij zelfs behalve volgauto's ook nog een geweldig veilingitem aanbieden: tijdens het avondprogramma zullen de deelnemers namelijk kunnen bieden om enkele dagen in een gloednieuwe BMW i8 rond te kunnen rijden! Meer weten over F. Breeman BMW? Neem eens een kijkje op de website!

BREAKING: Michelin sterrendiner bij het avondprogramma

BREAKING: Michelin sterrendiner bij het avondprogramma

Een geweldige toevoeging aan het al zo mooie vooruitzicht: Gert Blom, chef-kok van Michelin sterrenrestaurant Amarone, komt het diner bereiden van Rijden tegen Kanker. Hij zal de deelnemers van het avondprogramma verwennen met zijn culinaire hoogstandjes. Gert is sinds 2006 eigenaar en chef van het Rotterdamse toprestaurant en hoefde niet lang te wachten op erkenning: in 2007, één jaar na opening, beloonde Michelin zijn klassieke Franse keuken al met haar ster. Sindsdien heeft Amarone haar bekroning niet meer af hoeven staan.

Begin deze maand werd sous-chef Jan van Dobben nog beloond door mede-eigenaar te worden van het sterrenrestaurant op de Meent. Gert en hij werden bij het initiële gesprek over Rijden tegen Kanker direct enthousiast over het idee en besloten al snel om zich te willen verbinden aan de rally. Zodoende worden zij een schitterende toevoeging aan een steeds mooier uitziend programma. 

Studentenweerbaarheid

Utrechtse Studentenweerbaarheid zamelt geld in voor Rijden tegen Kanker!

De Koninklijke Utrechtsche Studenten Vereeniging tot Vrijwillige Oefening in den Wapenhandel, ofwel de Studentenweerbaarheid, zet zich in voor Rijden tegen Kanker! Het studentengezelschap van het Utrechts Studenten Corps is geen onbekende van de rally, want het wandelde afgelopen jaar ook al maar liefs 1.700 euro bij elkaar voor Rijden tegen Kanker! Wegens succes herhaald dus! Dit jaar jaar verwachten de heren uit de Domstad wederom een mooi bedrag te verzamelen om zo ook hun steentje bij te dragen voor KWF. 

De jongens gaan de zogeheten militaire route lopen: dagelijks 40km met minstens 10 kilo bepakking op de rug; een hele tippel dus! Deze jaarlijkse traditie wordt vanuit Utrecht steevast voor het goede doel gelopen en sinds afgelopen jaar draagt Rijden tegen Kanker de eer om het doel van de tocht te zijn. Wij van Rijden tegen Kanker wensen de jongens in ieder geval heel erg veel succes en kijken uit naar hun aanwezigheid op het avondprogramma van Rijden tegen Kanker om de cheque te overhandigen!

Exclusief veilingstuk van Team Sanya vo70 Sailing

Exclusief veilingstuk van Team Sanya vo70 Sailing

Om een klein tipje van de sluier op te lichten presenteren wij u een van de veilingstukken van Rijden tegen Kanker.

Een droom van iedere avonturier, meezeilen op een schip dat meedoet aan de Volvo Ocean Race. Team Sanya vo70 Sailing heeft exclusief voor de veiling van Rijden tegen Kanker meerdere veilingstukken aangeboden die het voor u mogelijk maken om deze droom werkelijkheid te laten worden.

U zult als waar crew lid meevaren op het zeer bekende en voormalige schip van Bouwe Bekking en Iker Martinez! U ervaart hoe het is om deelnemer van de Volvo Ocean Race te zijn; eten, slapen, buffelen en vooral de ongelooflijke snelheden op het water. Als zeilliefhebber moet u dit meegemaakt hebben! De Volvo Ocean Race behoort namelijk tot de grootste zeilevenementen ter wereld en is een bekend begrip binnen de wereld van de zeilers.

Via de veiling van Rijden tegen Kanker kunt u deze droom in vervulling laten gaan. Meer zien van Team Sanya vo70 Sailing? Neem eens een kijkje op de website

Delfsche Studenten Dans Harmonie

Delftse studenten zorgen voor de swing bij de borrel

De Delftsche Studenten Dans Harmonie, of DSDH, komen geheel kostenloos een paar uur swingen bij Rijden tegen Kanker. De getalenteerde groep Delftenaren waren direct enthousiast over het evenement en zullen met een greep uit hun brede reportoire aan jazz de deelnemers komen vermaken. 

De negenkoppige sfeermachine, bestaande uit Jonas Hamann, Douwe Bosma, Floris Sombeek-Eigenbrood, Olivier Platzer, Joost van Arkel, Pieter Kingma, Tim Steenbrink, Tim Wesselingh en Jan Geleijnse, uit Delft stamt al uit 1954 en staat bekend om haar opzwepende muziek en vrolijke performances. De band bestaat traditiegetrouw enkel uit studenten die in Delft lid zijn bij het Delftsch Studenten Corps. Met een viermans ritme sectie, aangevuld met krachtige blazers, frivole strijkers en een keyboardvirtuoos belooft het in ieder geval een spectaculaire en harmonieuze borrel te worden. 

Interview met Marc de Ronde

Interview met Marc de Ronde

Marc de Ronde (links) is een van de jongere deelnemers van de rally. Eén van zijn clubgenoten en betere vrienden heeft een strijd met de ziekte kanker gevoerd en toen Marc over deze rally hoorde was hij meteen enthousiast. Hij wilde op deze manier graag een steentje bijdragen.

“Ik was blij om op deze manier wat te kunnen bijdragen. Het was een unieke ervaring, een andere manier om je in te zetten waarbij je zelf ook nog eens een hele mooie dag beleeft. Dat maakt het een bijzondere combinatie. De organisatie was goed en daardoor was het voor de deelnemers puur genieten.”

Hoewel hij daarin niet de enige was, was Marc niet per se een ervaren rallycoureur bij de eerste editie van Rijden tegen Kanker.

“Maar dat maakte niet uit. De dag was ontzettend geslaagd. Toen er op een gegeven moment een onderdeel kwam waar je aan de hand van foto’s de weg moest vinden werd het wel even lastig, maar dat maakte niks uit. We hebben ons ontzettend vermaakt.”

Marc rijdt komend jaar weer mee met de rally en heeft er overduidelijk veel zin in. We vragen hem ook nog naar wat hij het meest naar uitkijkt.

“Ja, ik rijd komend jaar mee, hopelijk met een grote groep vrienden, dat zou toch geweldig zijn? Het mooiste van afgelopen jaar vond ik misschien wel de stops. Dat klinkt misschien gek, maar daar sprak je iedereen telkens weer en zag je hoe iedereen samenkwam voor dat ene geweldige doel. Jong en oud stonden steeds door elkaar, bijvoorbeeld ook bij het walking diner, en iedereen had zijn eigen persoonlijke reden om mee te rijden met de rally. Dat was het meest bijzondere voor mij. Ik kijk er erg naar uit om weer mee te doen komend jaar.”

Michel Rudolphie

Algemeen directeur KWF spreekt tijdens het avondprogramma

michel-rudolphie_resizedMichel Rudolphie zal acte de presence geven tijdens het avondprogramma van Rijden tegen Kanker. De algemeen directeur van KWF Kankerbestrijding zal zich tot de deelnemers wenden op de sociëteit waar hij, als oud-lid van het Rotterdamsch Studenten Corps, maar al te bekend mee is. Michel studeerde Beleid en Management Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en haalde een MBA Health. Zijn uitgebreide ervaring in het landschap van kankerbestrijding maakt het een eer dat we Michel mogen ontvangen op Rijden tegen Kanker. Wij kijken uit naar zijn ongetwijfeld inspirerende woorden!

Van Gelder Groente & Fruit

Geweldige groente en fantastisch fruit komen dit jaar van Van Gelder

van-gelder-bijgesnedenGroente- en fruitspecialist Van Gelder Groente & Fruit levert de groente voor het diner van Rijden tegen Kanker. De groothandel is al sinds jaar en dag een begrip in Rotterdam en levert steevast aan de mooiste restaurants van de stad. Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en zal bij veel Rotterdammers nog wel op het netvlies staan vanwege de uitermate succesvolle groentezaak die Van Gelder jarenlang had aan de Rotterdamse Pijnackerstraat. 

Tegenwoordig is Van Gelder een van de grootste AGF leveranciers van Nederland met klanten over het hele land. Deelnemers, jullie kunnen alvast uitkijken naar een diner met overheerlijke en kakelverse groente! Meer informatie over Van Gelder Groente & Fruit? Neem eens een kijkje op de website

Oer-Rotterdamse Wijnhandel Peeters verzorgt wijnen voor Rijden tegen Kanker

Oer-Rotterdamse Wijnhandel Peeters verzorgt de wijnen voor Rijden tegen Kanker

peeeters-uitgesnedenDe iconische Wijnhandel Peeters, gelegen aan het Rotterdamse Vasteland, heeft zich met veel plezier verbonden aan Rijden tegen Kanker. De wijnspecialist, opgericht in 1928 en al sinds jaar en dag een begrip binnen én buiten Rotterdam, zal de begeleidende wijnen bij de borrel en diner uitzoeken en tevens een bijdrage leveren aan de veiling die deel uitmaakt van het avondprogramma. 

Opgericht door diens grootvader is de winkel tegenwoordig in handen van Moritz Peeters; vervent wijnliefhebber en verhandelaar van de grootste gincollectie in Rotterdam en omstreken. Als zoon én kleinzoon van wijnhandelaars is het proeven en selecteren van wijnen bij Moritz met de paplepel ingegoten, en zo voorziet hij ook graag zijn klanten van mooie verhalen bij iedere verkochte fles. 

De eigenaar van de zaak zal zelf op het avondprogramma aanwezig zijn om de begeleidende verhalen bij zijn wijnen te vertellen en natuurlijk mee te genieten van het geweldige evenement waar hij een prachtige bijdrage aan levert. Naast de flessen die zullen worden genuttigd biedt Wijnhandel Peeters Rijden tegen Kanker enkele privéproeverijen aan voor de veiling. Voor meer informatie over Wijnhandel Peeters kunt u de website van de zaak bezoeken, of de facebookpagina bekijken. 

Lunchlocatie Rally Bekend

Lunch Rijden tegen Kanker 2017 zal bij de Mariënwaerdt worden gehouden

De lunch locatie voor tijdens de rally is bekend! Het eeuwenoude familielandgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt opent haar deuren voor Rijden tegen Kanker om de deelnemers van een heerlijke lunch te voorzien! Een grote deel van de producten komen van het landgoed zelf, dus het belooft een spectaculaire lunch te worden! Voor meer informatie over de lunchlocatie kunt u een kijkje nemen op de website van Heerlijkheid Mariënwaerdt.