Unieke wijnen geselecteerd door Wijnhandel Peeters voor KWF

Unieke wijnen geselecteerd door Wijnhandel Peeters voor KWF

Speciaal voor de derde editie van Rijden tegen Kanker heeft trouwe partner Wijnhandel Peeters 12 van zijn beste wijnen geselecteerd. De wijnen zijn uiterst zorgvuldig geselecteerd door de wijnhandelaar op basis van de beste prijs-kwaliteit verhouding. De opbrengst van deze wijnen zal gedeeltelijk naar KWF gaan. Een geweldig uniek initiatief om geld op te halen voor het onderzoek naar kanker.

Bent u benieuwd naar de selectie, ga dan naar speciale Rijden tegen Kanker pagina van Wijnhandel Peeters.

RallyEvents zet spannende rally uit voor aankomend jaar

RallyEvents zet spannende rally uit voor aankomend jaar

De rally zal dit jaar wederom uitgezet worden door RallyEvents . RallyEvents heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in het uitzetten en het verzorgen van de mooiste autorally's. Recent is het contract getekend met Henny Miltenburg, eigenaar van RallyEvents. 

De komende maanden zal RallyEvents bezig zijn met het uitzetten van een spannende en verrassende route voor de derde editie van Rijden tegen Kanker. 

 

Trouwe partner Wijnhandel Peeters bindt zich wederom

Trouwe partner Wijnhandel Peeters bindt zich wederom

Onze trouwpartner Wijnhandel Peeters Wijnhandel Peeters heeft zich wederom onbaatzuchtig gecommitteerd aan de derde editie van Rijden tegen Kanker op 22 september 2018.  De wijnspecialist, opgericht in 1928 en al jarenlang een welbekend begrip binnen én buiten Rotterdam. De wijnspecialist zal op het avondprogramma aanwezig zijn om een begeleidend verhaal te vertellen, bij de door hem met zorg uitgezochte wijnen voor borrel en diner. Hiernaast biedt Wijnhandel Peeters ook privé-proeferijen en enkele flessen aan voor de veiling.

Wij willen Wijnhandel Peeters bedanken voor de trouwe steun en kijken wederom uit naar een mooie samenwerking!

Tweede editie Rijden tegen Kanker haalt recordbedrag van €44.257,- op voor KWF

Tweede editie Rijden tegen Kanker haalt recordbedrag van €44.257,- op voor KWF

De tweede editie van Rijden tegen Kanker was een daverend succes! Er is een recordbedrag van maar liefst €44.257,-opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. De organisatie is ontzettend trots op dit opgehaalde bedrag en blikt terug op een schitterende dag. Wij hopen dit jaar weer een grote bijdrage te kunnen doen aan KWF, in combinatie met een onvergetelijke dag voor de deelnemers.

Wij danken iedereen voor hun bijdrage van afgelopen jaar en hopen u komend jaar, op 22 september 2018, weer te zien voor de derde editie van Rijden tegen Kanker!

F. Breeman BMW voorziet Rijden tegen Kanker van BMW’s

F. Breeman BMW voorziet de organisatie van BMW's

Nederlands oudste BMW dealer, F. Breeman BMW, levert aan de organisatie van Rijden tegen Kanker drie volgauto´s om zich langs de route van de rally te kunnen begeven. Zo kunnen zij overal zorgen dat alles tiptop in orde is om voor de deelnemers een zo goed mogelijk verloop van de dag te regelen.

De dealership van Breeman is een familiebedrijf dat in 1908 is opgericht door Willem Breeman op de Taborstraat in Rotterdam-Kralingen. Met zijn kleinzoon Frits is inmiddels de derde generatie van de familie Breeman aan het roer, en met succes!

De Rotterdamse BMW magnaat was direct enthousiast over Rijden tegen Kanker, zelfs zo enthousiast dat zij zelfs behalve volgauto's ook nog een geweldig veilingitem aanbieden: tijdens het avondprogramma zullen de deelnemers namelijk kunnen bieden om enkele dagen in een gloednieuwe BMW i8 rond te kunnen rijden! Meer weten over F. Breeman BMW? Neem eens een kijkje op de website!

BREAKING: Michelin sterrendiner bij het avondprogramma

BREAKING: Michelin sterrendiner bij het avondprogramma

Een geweldige toevoeging aan het al zo mooie vooruitzicht: Gert Blom, chef-kok van Michelin sterrenrestaurant Amarone, komt het diner bereiden van Rijden tegen Kanker. Hij zal de deelnemers van het avondprogramma verwennen met zijn culinaire hoogstandjes. Gert is sinds 2006 eigenaar en chef van het Rotterdamse toprestaurant en hoefde niet lang te wachten op erkenning: in 2007, één jaar na opening, beloonde Michelin zijn klassieke Franse keuken al met haar ster. Sindsdien heeft Amarone haar bekroning niet meer af hoeven staan.

Begin deze maand werd sous-chef Jan van Dobben nog beloond door mede-eigenaar te worden van het sterrenrestaurant op de Meent. Gert en hij werden bij het initiële gesprek over Rijden tegen Kanker direct enthousiast over het idee en besloten al snel om zich te willen verbinden aan de rally. Zodoende worden zij een schitterende toevoeging aan een steeds mooier uitziend programma. 

Studentenweerbaarheid

Utrechtse Studentenweerbaarheid zamelt geld in voor Rijden tegen Kanker!

De Koninklijke Utrechtsche Studenten Vereeniging tot Vrijwillige Oefening in den Wapenhandel, ofwel de Studentenweerbaarheid, zet zich in voor Rijden tegen Kanker! Het studentengezelschap van het Utrechts Studenten Corps is geen onbekende van de rally, want het wandelde afgelopen jaar ook al maar liefs 1.700 euro bij elkaar voor Rijden tegen Kanker! Wegens succes herhaald dus! Dit jaar jaar verwachten de heren uit de Domstad wederom een mooi bedrag te verzamelen om zo ook hun steentje bij te dragen voor KWF. 

De jongens gaan de zogeheten militaire route lopen: dagelijks 40km met minstens 10 kilo bepakking op de rug; een hele tippel dus! Deze jaarlijkse traditie wordt vanuit Utrecht steevast voor het goede doel gelopen en sinds afgelopen jaar draagt Rijden tegen Kanker de eer om het doel van de tocht te zijn. Wij van Rijden tegen Kanker wensen de jongens in ieder geval heel erg veel succes en kijken uit naar hun aanwezigheid op het avondprogramma van Rijden tegen Kanker om de cheque te overhandigen!

Exclusief veilingstuk van Team Sanya vo70 Sailing

Exclusief veilingstuk van Team Sanya vo70 Sailing

Om een klein tipje van de sluier op te lichten presenteren wij u een van de veilingstukken van Rijden tegen Kanker.

Een droom van iedere avonturier, meezeilen op een schip dat meedoet aan de Volvo Ocean Race. Team Sanya vo70 Sailing heeft exclusief voor de veiling van Rijden tegen Kanker meerdere veilingstukken aangeboden die het voor u mogelijk maken om deze droom werkelijkheid te laten worden.

U zult als waar crew lid meevaren op het zeer bekende en voormalige schip van Bouwe Bekking en Iker Martinez! U ervaart hoe het is om deelnemer van de Volvo Ocean Race te zijn; eten, slapen, buffelen en vooral de ongelooflijke snelheden op het water. Als zeilliefhebber moet u dit meegemaakt hebben! De Volvo Ocean Race behoort namelijk tot de grootste zeilevenementen ter wereld en is een bekend begrip binnen de wereld van de zeilers.

Via de veiling van Rijden tegen Kanker kunt u deze droom in vervulling laten gaan. Meer zien van Team Sanya vo70 Sailing? Neem eens een kijkje op de website

Delfsche Studenten Dans Harmonie

Delftse studenten zorgen voor de swing bij de borrel

De Delftsche Studenten Dans Harmonie, of DSDH, komen geheel kostenloos een paar uur swingen bij Rijden tegen Kanker. De getalenteerde groep Delftenaren waren direct enthousiast over het evenement en zullen met een greep uit hun brede reportoire aan jazz de deelnemers komen vermaken. 

De negenkoppige sfeermachine, bestaande uit Jonas Hamann, Douwe Bosma, Floris Sombeek-Eigenbrood, Olivier Platzer, Joost van Arkel, Pieter Kingma, Tim Steenbrink, Tim Wesselingh en Jan Geleijnse, uit Delft stamt al uit 1954 en staat bekend om haar opzwepende muziek en vrolijke performances. De band bestaat traditiegetrouw enkel uit studenten die in Delft lid zijn bij het Delftsch Studenten Corps. Met een viermans ritme sectie, aangevuld met krachtige blazers, frivole strijkers en een keyboardvirtuoos belooft het in ieder geval een spectaculaire en harmonieuze borrel te worden. 

Interview met Marc de Ronde

Interview met Marc de Ronde

Marc de Ronde (links) is een van de jongere deelnemers van de rally. Eén van zijn clubgenoten en betere vrienden heeft een strijd met de ziekte kanker gevoerd en toen Marc over deze rally hoorde was hij meteen enthousiast. Hij wilde op deze manier graag een steentje bijdragen.

“Ik was blij om op deze manier wat te kunnen bijdragen. Het was een unieke ervaring, een andere manier om je in te zetten waarbij je zelf ook nog eens een hele mooie dag beleeft. Dat maakt het een bijzondere combinatie. De organisatie was goed en daardoor was het voor de deelnemers puur genieten.”

Hoewel hij daarin niet de enige was, was Marc niet per se een ervaren rallycoureur bij de eerste editie van Rijden tegen Kanker.

“Maar dat maakte niet uit. De dag was ontzettend geslaagd. Toen er op een gegeven moment een onderdeel kwam waar je aan de hand van foto’s de weg moest vinden werd het wel even lastig, maar dat maakte niks uit. We hebben ons ontzettend vermaakt.”

Marc rijdt komend jaar weer mee met de rally en heeft er overduidelijk veel zin in. We vragen hem ook nog naar wat hij het meest naar uitkijkt.

“Ja, ik rijd komend jaar mee, hopelijk met een grote groep vrienden, dat zou toch geweldig zijn? Het mooiste van afgelopen jaar vond ik misschien wel de stops. Dat klinkt misschien gek, maar daar sprak je iedereen telkens weer en zag je hoe iedereen samenkwam voor dat ene geweldige doel. Jong en oud stonden steeds door elkaar, bijvoorbeeld ook bij het walking diner, en iedereen had zijn eigen persoonlijke reden om mee te rijden met de rally. Dat was het meest bijzondere voor mij. Ik kijk er erg naar uit om weer mee te doen komend jaar.”