Lunch bij Werelds aan het Strand

Lunch bij Werelds aan het Strand

De lunch locatie van de derde editie van Rijden tegen Kanker is bekend! Het adembenemende Wereld aan het Strand zal haar deuren openen. De deelnemers  van de rally zullen worden voorzien van een heerlijke lunch met drankjes terwijl zij genieten van een prachtig uitzicht over zee. Het belooft derhalve een geweldige lunch te worden!

Voor meer informatie en meer foto's van deze prachtige locatie, ga naar de website van Werelds aan het Strand!

Burgermeester Aboutaleb zal de rally openen

Burgermeester Aboutaleb geeft startsein van de rally

Met trots kunnen wij mededelen, dat dit jaar, niemand minder dan, Ahmed Aboutaleb aanwezig zal zijn om het startsein geven van de derde editie van Rijden tegen Kanker!

Hij zal de start van de rally afvlaggen, waarna de dag officieel kan beginnen.

Aboutaleb is sinds 2009 burgermeester van Rotterdam. Hij is sindsdien een boegbeeld voor onze stad. Wij zijn dan ook zeer vereerd dat Aboutaleb de tijd vrij maakt om ons evenement officieel in te luiden. Het belooft een prachtige dag te worden!

Bibian Mentel spreekt tijdens avondprogramma

Bibian Mentel spreekt tijdens avondprogramma

Tijdens het avondprogramma zal meervoudig paralympisch kampioene Bibian Mentel vertellen over  haar persoonlijke strijd tegen kanker.

Een vrouw die 9 keer de vreselijke ziekte heeft verslagen maar niet bij de pakken neer zit. Jarenlang heeft zij gestreden om snowboarden op de Paralympische Spelen te krijgen. In 2014 werd het dan eindelijk een officieel  onderdeel op de Spelen en behaalde zij haar eerste gouden medaille. Dit jaar werd in Pyeongchang haar vechtlust bekroond met maar liefst 2 gouden medailles. Naast haar ongelofelijke successen op de Spelen zet zij zich ook in om kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking volop aan het sporten te krijgen.
Bibian's doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig. Wij kijken uit naar haar inspirerende verhaal!

Giraffe Coffee zorgt voor unieke verse koffie tijdens avondprogramma

Giraffe Coffee zorgt voor unieke verse koffie tijdens avondprogramma

Het avondprogramma zal worden voorzien van verse koffie van Giraffe Coffee Roasters. Giraffe is een unieke branderij, die gelooft in een open karakter, wat resulteert in koffie van top niveau. Hun koffie wordt geselecteerd op basis van smaak, balans en complexiteit. Zij zoomen in op elk detail van de koffieketen waardoor ze hun fascinatie voor top-koffie kunnen laten ervaren. Zij worden dan ook jaarlijks met afstand uitgeroepen tot beste koffiebrander van het jaar, door AD-koffietest.

Op 22 september zal barista aanwezig zijn om ieder te voorzien van een heerlijke kop koffie na het diner. En men kennis te laten maken met de ultieme smaakbeleving van Giraffe Coffee Roasters.

Voor meer informatie ga naar de website! 

Unieke wijnen geselecteerd door Wijnhandel Peeters voor KWF

Unieke wijnen geselecteerd door Wijnhandel Peeters voor KWF

Speciaal voor de derde editie van Rijden tegen Kanker heeft trouwe partner Wijnhandel Peeters 12 van zijn beste wijnen geselecteerd. De wijnen zijn uiterst zorgvuldig geselecteerd door de wijnhandelaar op basis van de beste prijs-kwaliteit verhouding. De opbrengst van deze wijnen zal gedeeltelijk naar KWF gaan. Een geweldig uniek initiatief om geld op te halen voor het onderzoek naar kanker.

Bent u benieuwd naar de selectie, ga dan naar speciale Rijden tegen Kanker pagina van Wijnhandel Peeters.

RallyEvents zet spannende rally uit voor aankomend jaar

RallyEvents zet spannende rally uit voor aankomend jaar

De rally zal dit jaar wederom uitgezet worden door RallyEvents . RallyEvents heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in het uitzetten en het verzorgen van de mooiste autorally's. Recent is het contract getekend met Henny Miltenburg, eigenaar van RallyEvents. 

De komende maanden zal RallyEvents bezig zijn met het uitzetten van een spannende en verrassende route voor de derde editie van Rijden tegen Kanker. 

 

Trouwe partner Wijnhandel Peeters bindt zich wederom

Trouwe partner Wijnhandel Peeters bindt zich wederom

Onze trouwpartner Wijnhandel Peeters Wijnhandel Peeters heeft zich wederom onbaatzuchtig gecommitteerd aan de derde editie van Rijden tegen Kanker op 22 september 2018.  De wijnspecialist, opgericht in 1928 en al jarenlang een welbekend begrip binnen én buiten Rotterdam. De wijnspecialist zal op het avondprogramma aanwezig zijn om een begeleidend verhaal te vertellen, bij de door hem met zorg uitgezochte wijnen voor borrel en diner. Hiernaast biedt Wijnhandel Peeters ook privé-proeferijen en enkele flessen aan voor de veiling.

Wij willen Wijnhandel Peeters bedanken voor de trouwe steun en kijken wederom uit naar een mooie samenwerking!

Tweede editie Rijden tegen Kanker haalt recordbedrag van €44.257,- op voor KWF

Tweede editie Rijden tegen Kanker haalt recordbedrag van €44.257,- op voor KWF

De tweede editie van Rijden tegen Kanker was een daverend succes! Er is een recordbedrag van maar liefst €44.257,-opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. De organisatie is ontzettend trots op dit opgehaalde bedrag en blikt terug op een schitterende dag. Wij hopen dit jaar weer een grote bijdrage te kunnen doen aan KWF, in combinatie met een onvergetelijke dag voor de deelnemers.

Wij danken iedereen voor hun bijdrage van afgelopen jaar en hopen u komend jaar, op 22 september 2018, weer te zien voor de derde editie van Rijden tegen Kanker!

F. Breeman BMW voorziet Rijden tegen Kanker van BMW’s

F. Breeman BMW voorziet de organisatie van BMW's

Nederlands oudste BMW dealer, F. Breeman BMW, levert aan de organisatie van Rijden tegen Kanker drie volgauto´s om zich langs de route van de rally te kunnen begeven. Zo kunnen zij overal zorgen dat alles tiptop in orde is om voor de deelnemers een zo goed mogelijk verloop van de dag te regelen.

De dealership van Breeman is een familiebedrijf dat in 1908 is opgericht door Willem Breeman op de Taborstraat in Rotterdam-Kralingen. Met zijn kleinzoon Frits is inmiddels de derde generatie van de familie Breeman aan het roer, en met succes!

De Rotterdamse BMW magnaat was direct enthousiast over Rijden tegen Kanker, zelfs zo enthousiast dat zij zelfs behalve volgauto's ook nog een geweldig veilingitem aanbieden: tijdens het avondprogramma zullen de deelnemers namelijk kunnen bieden om enkele dagen in een gloednieuwe BMW i8 rond te kunnen rijden! Meer weten over F. Breeman BMW? Neem eens een kijkje op de website!

BREAKING: Michelin sterrendiner bij het avondprogramma

BREAKING: Michelin sterrendiner bij het avondprogramma

Een geweldige toevoeging aan het al zo mooie vooruitzicht: Gert Blom, chef-kok van Michelin sterrenrestaurant Amarone, komt het diner bereiden van Rijden tegen Kanker. Hij zal de deelnemers van het avondprogramma verwennen met zijn culinaire hoogstandjes. Gert is sinds 2006 eigenaar en chef van het Rotterdamse toprestaurant en hoefde niet lang te wachten op erkenning: in 2007, één jaar na opening, beloonde Michelin zijn klassieke Franse keuken al met haar ster. Sindsdien heeft Amarone haar bekroning niet meer af hoeven staan.

Begin deze maand werd sous-chef Jan van Dobben nog beloond door mede-eigenaar te worden van het sterrenrestaurant op de Meent. Gert en hij werden bij het initiële gesprek over Rijden tegen Kanker direct enthousiast over het idee en besloten al snel om zich te willen verbinden aan de rally. Zodoende worden zij een schitterende toevoeging aan een steeds mooier uitziend programma.